Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kupila brendiranu torbicu u second handu za 6,99 dolara, a unutra našla neočekivano “blago”

Preuzmite sliku

Žena po imenu Lynora Silverman kupila je u second handu torbicu koja je koštala 6,99 dolara, a kad ju je otvorila – nastao je snimak koji je brzo postao hit na TikToku.

Naime, osim što je bila lijepa, brendirana i povoljna, kad ju je detaljno pregledala kako bi je oprala, ispostavilo se da torba na dnu krije neočekivano „blago“.

„Torba je bila prljava pa sam mislila da mogu da je očistim… A unutra je koverta sa 300 dolara i pismom“.

U nastavku saznajemo i šta piše u tom misterioznom, rukom pisanom pismu.

„Imam troje djece, daće moje stvari Goodwillu kada umrem. Tako da stavljam njihovo naslijeđe u sve moje omiljene stvari.”

Žena koja se potpisala kao Martha objasnila je i kako je “dobila” torbu – nakon što je otkrila da je njen muž bio sa drugom ženom dok je bila odsutna, prenosi Nova.rs.

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound – Be A Martha

„Ovu Coach torbu mi je dala djevojka mog muža prije mnogo godina“, napisala je Martha. „U stvari, došla sam kući ranije iz posjete mojim roditeljima u Connecticutu. Mora da je otišla prilično brzo jer je zaboravila torbu i cipele. Nosila sam ovu torbu svaki dan i pitala se da li je moj muž ikada shvatio da je zapravo pripadala njegovoj djevojci”.

Pisamce je završila sa: „Poklanjam je jer moja djeca to ne žele. Zato idi kupi sebi novu torbu, voli te Marta”.

Snimak je postavljen pod naslovom: „Provjerite mamine torbice prije nego što ih donirate“, a Martha je za Lynorine pratioce brzo postala “kraljica” koja je na kraju ipak pobijedila. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje