Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kako održati svadbu iz snova i ne potrošiti ništa? Oni znaju (VIDEO)

Preuzmite sliku

Svadba je u najvećem broju slučajeva “skup sport”, a to znaju svi koji su se za svoj veliki dan bacili u trošak.

Velike troškove očekivao je i par iz Orlanda, ali za razliku od ostalih, Courtney McKenzie i Jamil Newell znaju kako će uštedjeti. Naime, odlučili su se za tzv. “sponzorsko vjenčanje” i medeni mjesec. Ideja je jednostavna, sponzori će platiti sve njihove troškove, a mladenci će zauzvrat nositi logo pojedinog sponzora.

Courtney, inače marketinška stručnjakinja, osmislila je projekt: “Odlučila sam spojiti svoje dvije ljubavi – Jamila i marketing”. Plan vjenčanje koje će se 14. prosinca održati na Tajlandu, poslala je na stotine adresa potencijalni sponzora, a čini se da su mnogi od njih zainteresirani za suradnju.

“Ako prikupimo potrebnih 30 hiljada dolara, uopće nam ne smeta što ćemo biti hodajuće reklame. Sponzore ćemo na društvenim mrežama reklamirati i tokom medenog mjeseca. Netko će možda pomisliti da smo materijalisti, ali mi samo želimo vjenčanje i u tim lijepim trenucima ne želimo se opterećivati novcem. Volimo se i to je najvažnije, s logom ili bez njega”, zaključili su. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,