Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kako da osvježite svoju dugu vezu

Preuzmite sliku

Veza vam nije u najboljem stanju? Svaki vam je dan postao isti, nema više uzbuđenja i pitate se ima li vaša veza još uvijek smisla? Oživite je. Začinite svoju ljubavnu vezu i probudite one stare osjećaje koji se sad čine tako daleko.

Leptirići u stomaku će se vratiti nakon ovih savjeta koje možete primijeniti već danas. Ukoliko po cijele dane provodite zajedno, pronađite neke vlastite hobije i jednom sedmično otiđite negdje sami. Bićete zadovoljniji sobom, a s tim će i odnos prema partneru postati bolji. Ukoliko ne volimo sebe, teško će nas voljeti drugi, piše Zanosna.

Promjenite vaše navike

Ako vam je rutina odlazak u kino ili ležanje kod kuće pred tv-om, za promjenu otiđite na koncert ili izlet. Promijenićete okruženje, uživati i ponovo se zbližiti. Radite li uvijek iste stvari, svi vam se dani samo vrte u krug i postajete nezadovoljni svojim životom. Toga niste svjesni pa krivite partnera i svoju vezu koja s tim nema veze.

Više razgovarajte

Toliko ste dugo zajedno, da nema ni najmanje stvari koju ne znate jedno o drugome. To je loše jer se ponekad čini da nemate o čemu razgovarati. Veza u kojoj nema prave komunikacije, ne može normalno funkcionirati. Nađite nove teme za razgovor. Počnite zajedno pohađati časove plesa ili slikanja, i ponovno se zbližite.

Probudite strast

Ukoliko vam je seks postao dosadan i jednoličan, promijenite mjesto. Inicirajte seks na javnom mjestu ili u autu. Uzbuđenje će probuditi osjećaje i biće vam zabavnije. Danas je sve poznatije da uloge tokom seksa osvježavaju odnose. Stoga obucite seksi rublje i dajte mašti na volju.

U svakoj vezi prije ili kasnije dolazi do rutine. Kao rezultat toga, većina se ljubavnih veza raspada. Partneri bježe od problema i traže spas u aferama, umjesto da se potrude i porade na međusobnim odnosima. (Nezavisne novine)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: