Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jezivo upozorenje ‘Modernog Nostradamusa’: Ljudi će postati zombiji, stiže nam vječna noć…

Preuzmite sliku

Ovaj 36-godišnjak, koji tvrdi da je predvidio smrt kraljice Elizabete, pandemiju korone i rusku invaziju na Ukrajinu, upozorava kako nam naredne godine ne donose puno toga dobroga…

Athos Salome, kojeg britanski mediji nazivaju ‘modernim Nostradamusom’, izašao je u javnost s novim nizom jezivih proročanstava, javlja Daily Star.

Ovaj 36-godišnjak, koji tvrdi da je predvidio smrt kraljice Elizabete, pandemiju korone i rusku invaziju na Ukrajinu, upozorava kako nam naredne godine ne donose puno toga dobroga.

– Nema bijega za one koji trebaju upoznati božanski gnjev – kaže na početku i odmah nastavlja:

– Ljude će mučiti mentalno i fizički. Doći ćemo na razinu zombija. Puno glava će pasti, kontrolirat će nas kao hordu živih mrtvaca. Ljudski um izgubit će ravnotežu – rekao je Brazilac, ne precizirajući ko će mučiti, a ko biti zombiji. Tako dvosmisleno mu je najbolje za biznis.

– Tamni oblaci nadvit će se na nebu i izazvati horor. Vjetrovi će postati uragani i prekrit će nebo i zvijezde. Dan će postati noć – priča Athos, koji uz vječnu noć najavljuje i niz poplava.

Većina pratitelja na društvenim mrežama priznaje da ne vjeruje baš u tvrdnje ovog ‘proroka’, ali mali dio smatra kako su se njegova proročanstva već ostvarivala… (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje