Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Istraživanje: Većina nevjernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijima od ljubavnica i ljubavnika

Preuzmite sliku

Saznanje da je naš dragi bio nevjeran saznanje je s kojim se niko od nas ne želi suočiti, ali ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi nas moglo oraspoložiti, onda je to vjerovatnoća da nas je prevario s osobom koja izgleda lošije od nas.

Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4000 ljudi, pokazalo se da većina nevjernih frajera i žena smatra svoje partnere privlačnijima od ljubavnica i ljubavnika.

Samo 30% muškaraca reklo je kako ima ljubavnicu mlađu od partnerice, a 2%  njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25% ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerice.

  • Vjerovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama? Sudionici istraživanja rekli su da su ljubavnice puno pažljivije, brižnije, da ih puno pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

    Kod  žena je to ipak malo drugačije. Čak 50% žena je izjavilo kako su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj grijeh. (Cosmopolitan.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,