Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hrabre boje i detalji: Šest glavnih trendova kod uređenja kupaonica u 2019.

Preuzmite sliku

Kupaonica je jedna od najvažnijih, a za neke i najvažnija prostorija u svakom domu.

U kupaonici počinjemo i završavamo svaki dan, kupaonica je mjesto u kojem uvijek možete pronaći svojih pet minuta mira kada vam dosade vaši ukućani, to je prostorija prema kojoj vas često sude vaši gosti, a pod tušem se često oporavljate od napornog dana i mjesto je gdje ponekad nastaju neke od najboljih ideja.

Zbog svih ovih, a i mnogh drugih razloga ne želimo i ne smijemo podcjenjivati važnost uređenja kupaonice, a ako je 2019. godina ona u kojoj planirate renovirati svoju kupaonicu ili godina u kojoj kupujete novi stan ili kuću, donosimo vam glavne trendove u uređenju kupaonica u 2019. godini.

1. Zidne tapete

Tapete su opet u modi. U protekloj godini našle su svoje mjesto u dnevnim boravcima, spavaćim sobama, hodnicima, a 2019. godina bit će ona u kojoj će u trendu biti tapete u kupaonicama.

Tapete su jeftinija opcija od postavljanja pločica, a bijele pločice mogu podignuti na sasvim nov nivo. Naravno, izbjegavajte stavljanje tapeta u neposrednoj blizini tuša i umivaonika.

 • 2. Metalni glamur

  Krom je dugo bio kralj kupaonica, a onda se to promijenilo. Iako se u 2019. u modu neće vratiti pipe u obliku labuda, obilježit će je metalni detalji koji će kupaonici dati dodatnu draž.

  3. Sanitarije u plavoj boji

  2019. godina je godina u kojoj trebate biti odvažni i dati svojoj kupaonici karakter pomoću plave boje. U modu se naime vraćaju u hrabre boje obojene kade i umivaonici koji izgledaju sjajno.

 • 4. Rustikalni i industrijski namještaj

  Trend u svijetu kupaonica u 2019. godini bit će i prirodni materijali i industrijski dizajn koji im daju snažan izgled. Svoj umivaonik možete učiniti moćnim i karakternim pomoću drvenog postolja.

 • 5. “Statement” ogledalo

  U svoju kupaonicu u 2019. stavite impresivno “statement” ogledalo koje će vašu kupaonicu učiniti jedinstvenom.

 • 6. U modi su okrugli predmeti

  Prilikom odabira namještaja i sanitarija imajte na umu da su kao trend u 2019. najavljeni okrugli predmeti. To može biti vaše ogledalo ili umivaonik, pa čak i tuš-kabina. Svaki taj komad u zaobljenoj formi izgledat će divno u vašoj kupaonici. (dnevnik.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,