Foto: Tuzlanski.ba

Bilo da si tip za zlatne retrivere ili pit bullove, u procjeni momka koji ti je baš zapeo za oko pomoći će prizor onoga što se nalazi na drugom kraju uzice - njegov pas

pomeranac-muskaracPomeranac

Njegov vlasnik zna koliko vrijedi i ne dopušta da ga se vrti oko malog prsta, stoga ga i ne pokušavaj pripitomiti. S druge strane, on drži do svojih osjećaja, posebno ako je riječ o ljubavi prema tebi. Zakompliciraju li se stvari s njime, zapamti da on laje, ali ne grize.

Mops

Ljubitelji ove pasmine su jako osjetljivi, ali i osjećajni. Vlasniku mopsa bez problema možeš otvoriti srce, a on će te bezrezervno slušati i podržavati. Samo zapamti da će mu njegov ljubimac uvijek biti na prvom mjestu. Idealan spoj za njega je odlazak na organizirano čitanje poezije, a nakon toga vruće igrice s hranom u krevetu

Pit bull

Dečko koji šeta pit bulla drži sve konce u svojim rukama. Glavni je u društvu i na poslu, a ne libi se postati agresivan ako je potrebno. Ipak, neka te ne zavara njegova kruta vanjština jer on je duboko u sebi maza koja se voli grliti i pokazivati nježnost (nakon grube igre među plahtama, naravno).

Njemačka doga

Njen vlasnik jako dobro zna da je veličina važna, a voli i biti u središtu pozornosti. Vikende najradije provodi gledajući horor-filmove uz kokice i s tobom u zagrljaju. Ipak, i ovdje postoji "kvaka" - on zapravo nema ništa protiv držati se po strani i prepustiti tebi glavnu riječ, samo ga ne zaboravi nakon toga prikladno nagraditi.

Zlatni retriver

Ovaj frajer je razigran i stalno u pokretu. Time ponekad dovodi u pitanje svoju zrelost, ali usprkos energičnosti, on je nježna duša i voljet će te bez usprezanja. Zna biti naporan, ali dobra je stvar što u seksu može "na duge staze".

Sibirski haski

Iz ovog dotjeranog gospodina pršti sofisticiranost i uglađenost. On je otmjen i šarmantan pa ćeš mu teško moći odoljeti. Ali koliko se god trudio uvijek biti "na mjestu", voli on i prljave stvari - barem u krevetu, piše Elite Daily.

Goldendoodle

Pasmina nastala križanjem zlatnog retrivera i pudlice izvrstan je obiteljski pas. Svidi li vam se njegov vlasnik, znajte da je on spreman skrasiti se. Nije tip za jednu noć, želi samo tebe i tvoju kovrčavu kosu. Njegov savršen spoj je ostanak kod kuće uz filmski, ali i seksualni maraton. corgi-muskarac-pas

Corgi

Vlasniku corgija ništa ne može promaknuti jer je uvijek umrežen i prati najnovije trendove na internetu. Najbolji je za dopisivanje na društvenim mrežama, a nemoj se iznenaditi ako te svakodnevno "bombardira" postovima na Facebook profilu. On je pomalo štreberski sladak, ali takav je i njegov pas pa ne zaboravi posvetiti se obojici podjednako.

Čivava

Može ovaj minijaturni pas biti beskrajno sladak, ali frajer koji ga šeta - nije. On je sam sebi dovoljan i od svojih preokupacija ne ostavlja prostora za tebe. Osebujan je i redovito glavna faca u društvu, ali ti vjerojatno neće odgovarati njegovo višesatno "buljenje" u ogledalo i divljenje vlastitom odrazu.

Buldog

Ako si bacila oko na tipa s buldogom, u vezi će ti sve biti opušteno i bez stresa. On se ne voli previše nervirati oko nepotrebnih stvari i najsretniji je dok sjedi u tišini i puši cigaretu, ali nije samotnjak, voli se i družiti - u krevetu.

Bostonski terijer

Ljubitelji ove pasmine su ovisnici o adrenalinu i ne prihvataju "ne" kao odgovor. Najviše vremena provode nešto radeći, i to u rasponu od generalnog čišćenja stana do skakanja padobranom. Ako nisi pustolovni tip, radije se drži mačaka. Nije loše znati ni to da se ovi momci odlično ljube. (24sata.hr)