Ne varaju i potpuno su posvećene: Žene Jarčevi su najbolje za ljubav
Foto: Tuzlanski.ba

Kad pomislite na Jarca, vjerovatno vam ne pada prvo na pamet prava ljubav i toplina. Ali horoskopske znakove zapravo ne biste trebali da sudite prema njihovom simbolu.

Ovaj znak upravo to potvrđuje. A žene rođene u vladavini tog znaka poznate su po tome što se nalaze u središtu najsretnijih i domova punih ljubavi.

Žena rođena u ovom znaku zna šta radi. One znaju da se nose sa stvarima i kad sve s vremena na vrijeme krene po zlu. Na nju možete računati da će ostati prisebna i pri svojim odlukama. Ako vam je poklonila svoje srce, žena ovog znaka neće imati potrebu da zaluta negdje drugdje.

Žene u ovom znaku ne varaju, ako su u vezi, potpuno su joj posvećene. Kod njih je jednostavno - ili su u vezi ili nisu. Ne postoji toplija i sretnija ljubav od one sa ženom u znaku Jarca. Kad je žena Jarac sigurna u ljubav, ona postaje najtopliji, najsimpatičniji partner kojeg je iko mogao poželjeti. Čak i više od očekivanog.

Možete da budete sigurni da će žena Jarac da vam čuva leđa. Ako želite stabilnost, odanost i romantiku u jednoj osobi, onda je žena ovog znaka idealna za vas. One će vas uvijek poslušati i dati vam dobar savjet. Ako trebate pomoć oko nekog problema ili samo osobu koja će vas saslušati - pripadnica ovog znaka će biti tu za vas.

Jako su strastvene. Ako vas je ona odabrala, znat ćete to već pri prvom poljupcu. Ne zanimaju ih materijalne stvari. One znaju koje su stvari bitne u životu. One ne pate na skupe automobile, odjeću ili novac već žele vašu ljubav, odanost i posvećenost. Jarčevi posjeduju sve najbolje osobine koje možete zamisliti. Ona može imati najromantičnije, ali i najprljavije misli. (Miss7.hr)