Komplimenti kojima njegov horoskopski znak neće moći da odoli...
Foto: Tuzlanski.ba

Škorpije žele priznanje da su najbolji ljubavnici, dok Strijelčevi očekuju podršku u svakom trenutku!

Ako je vjerovati horoskopskom znaku vašeg dečka, ovo su komplimenti kojima on neće moći da odoli...

Ovan

Nezavisni Ovnovi obožavaju osjećaj slobode i skloni su avanturama, pa je pametno naglašavati i hvaliti upravo to - njihovu spontanost i potrebu za istraživanjem.

Bik

Svi znamo da su Bikovi tvrdoglavi, a iako nama to zvuči kao mana, pravom, ponosnom Biku će upravo to biti kompliment. Ako ste u vezi s Bikom, povremeno spomenite kako ste fascinirani činjenicom kako on nikad ne odustaje od onoga što je zacrtao.

Blizanci

Impulsivni, dovitljivi, društveni i uvijek spremni za nove izazove, Blizanci vole da isprobavaju nove stvari i slušaju komplimente o sopstvenoj impulsivnosti.

Rak

Tipični Rak želi udovoljiti osobi s kojom je u vezi i ima potrebu da je usreći, a upravo će priznanje da je u tome uspio biti najbolji kompliment.

Lav

Sujeta je jedna od jačih karakteristika kada je u pitanju Lav, ali i velika lojalnost prema osobi koju vole. Ako je vaš dečko u horoskopu Lav, dovoljno je da mu pokažete da cijenite sve što bi uradio za vas i da mu date do znanja da je vaš junak.

veza2

Djevica

Ovaj horiskopski znak je vrlo praktičan, oprezan i traži logiku u svemu što radi, zato je davanje komplimenata Djevici poprilično jednostavno - ako mu pokažete da vjerujete u njegov sud, dali ste mu najveći kompliment na svijetu.

Vaga

Ovaj znak je idealista, pogotovo kad je u pitanju ljubav. Većina drugih znakova zna da u ljubavi ne može baš sve biti idealno, zato je najveći kompliment koji možete dati Vagi potvrda da i vi vjerujete u tu idealnu viziju.

Škorpija

Ljubomorne i jako odane, Škorpije iznad svega žele da budu priznati kao odlični ljubavnici. Mislimo da je jasno kakav kompliment najviše vole da čuju.

Strijelac

Puni ideja, energije, inovativnih planova… Strijelčevi imaju jako puno da pruže, a najčešće se boje da osoba s kojom su u vezi neće podržati njihove želje i vizije. Ako svom dečku Strijelcu date do znanja da ga podržavate u svim njegovim idejama, kupićete ga zauvijek.

Jarac

Jako nezavisni i teški kad je u pitanju vjerovanje drugima, Jarčevi možda neće uvijek pokazati koliko im značite, ali će očekivati da to zaključite sami. Ako svom dečku date do znanja da ga razumijete bez mnogo riječi, pokazaćete mu da shvatate i poštujete njegov karakter.

Vodolija

Vodolije su zabavni i imaju jako puno ideja koje će željeti da podijeli s vama. Jedan od najvećih komplimenata koje im možete dati je podrška kada su u pitanju njihove ideje, jer su po tom pitanju poprilično nesigurni.

Ribe

Ovo je najnežniji horoskopski znak, a s tim dolazi i najveća količina nesigurnosti. Ako je vaš dečko Riba u horoskopu, često ćete morati da ga hvalite i podsticati da nastavi dalje. (index.hr)