Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Grupni seks omiljen i među ženama!

grupni-seks
Preuzmite sliku

Ženama se ideja o grupnom seksu čini podjednako primamljiva kao i muškarcima i skoro su u istoj mjeri začetnice istog!

grupni-seks

U istraživanju najveće australijske internet stranice za sastanke RedHotPie je učestvovalo 8.700 članova, koji su bili učesnici u grupnom seksu. 40 posto ispitanika je odgovorilo da je u grupnom seksu u kom su oni učestvovali bio isti broj muškaraca i žena, 30 procenata ih je učestvovalo u grupnom seksu u kom su preovladavali muškarci dok su u ostatku prednjačile žene.

Najčešći je seks u troje, dok je jedna trećina ispitanika priznala da je u grupnom seksu u kojem su učestvovali bilo pet ili više osoba. Grupni seks češći je među parovima koji to čini kako bi osvežili i začinili seksualnost u dugogodišnjim vezama, prenosi Intimate Medicine.

Grupni seks omiljen i među ženama

Zanimljivo je i to, da je ideja o grupnom seksu podjednako predlagana i od muškaraca i od žena. Među inicijatorima grupnog seksa u 46 procenata su to bile žene. Jef Barker, stručnjak za odnose rekao je da su Australijanke u istoj meri slobodoumne kao i muškarci, jer su nad grupnim seksom podjednako oduševljene kao i njihovi partneri. Izgleda da na drugoj strani svijeta više nije kao što je bilo!

smedia / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: