Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Gosti otkrili najgore stvari koje su mladenci radili: “Brak nakon toga nije potrajao”

Preuzmite sliku

Mladenci, a naročito mladenke, često vjeruju da će im se kao zvijezdama njihove svadbe štošta oprostiti. Međutim čini se da neće.

Gosti su na Redditu ispisali što sve zamjeraju mladencima na čijim su svadbama bili, a našlo se tu svega, od raznih plesova s čudnim koreografijama, preko neobičnog uređenja sale, do ponašanja u stilu diva.

“Radio sam u sali za vjenčanja i vidio cijelo vjenčanje u stilu NASCAR-a. Na kraju smo im zvali policiju jer su se mladenka i mladoženja popeli preko šanka i krali piće jer je bio kraj našeg radnog vremena”, napisao je jedan korisnik foruma.

“Mladenka je rekla mami da slave zaruke. Ustvari je bila riječ o vjenčanju”, otkrio je drugi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wedding Dresses Gallery (@weddingdressesguide)

“Mladoženja je otplesao koreografiju iz Prljavog plesa s maćehom. Sve je uključio, pa i ruke na stražnjici”, ispričao je treći.

“Mladoženja i kum otpjevali su užasnu a cappella verziju pjesme Stand By Me. Najgori dio je što je mladoženja nije pjevao svojoj novoj supruzi, nego svojoj mami“, otkrio je još jedan forumaš.

Mladenki su trebala tri sata da se pojavi. Sa svadbe su otišli u balonu na vrući zrak. Brak nije potrajao ni godinu dana”, ispričao je korisnik Reddita.

“Bilo je to vjenčanje bez alkohola i muzike. Mladoženja je gurao ljudima svoju pljosku i hvalio se njom. U hrani sam našao dlaku”, požalio se jedan gost.

“Bio sam fotograf na vjenčanju. Mladoženja je imao dvoje djece iz prijašnjeg braka. Fotografirao sam mladenku i njene prijateljice u apartmanu, a sve su bile obučene u iste ogrtače. Tu je bila i mladoženjina kćerkica, koja je bila zadužena za prosipanje latica. Kad sam ih okupio za grupnu fotku, jedna žena u ogrtaču stajala je sa strane. Mahnuo sam joj da im se pridruži, a u sobi je zavladao muk. Mladenka je tad rekla: ‘Ne želim je na fotki’. Ispalo je da je to njegova bivša koja je došla paziti na kćer“, ispričao je fotograf lilsebastian17.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wedding Dresses Gallery (@weddingdressesguide)

“Usred ceremonije svećeniku je zazvonio mobitel i on se javio. Rekao je da zove Bog i da želi popričati s mladoženjom. Tako su oni popričali, a onda se ceremonija nastavila”, opisao je jedan korisnik Reddita.

“Mladenka se napila i sjela nekom muškarcu u krilo i upucavala mu se, dok je mladoženja sjedio sam za stolom, utučen”, opisao je jedan gost vjenčanja. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,