Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Evo šta muškarce najviše nervira tokom prvog sastanka

Preuzmite sliku

Na osnovu iztraživanja 7% žena i 66% muškaraca ne izlazi na drugi sastanak sa osobom koja ima neku iritantnu osobinu. 

Nježniji pol možda je malo lakše iznervirati (ili su muškarci samo dosadniji), jer je 18% žena pronašlo više od pet stvari koje ih nerviraju kod muškaraca. Gotovo četvrtina muškaraca ima jednu takvu osobinu koju uzimaju u obzir tokom prvog sastanka ili nemaju ni jednu.

Web stranica “Zookes” anketirala je 1.500 ljudi i saznala koje stvari najviše nerviraju muškarce, a koje žene tokom prvog sastanka.

Žene najviše nervira

Izgleda da je nježniji pol osjetljiviji na miris, jer je 45% dama reklo da im najviše smeta neprijatan miris kod muškarca. Na drugom mjestu je kada muškarac neprekidno gleda u telefon, sa 22%  glasova.

  • Muškarce najviše nervira

    Na osnovu ovog istraživanja muškarci bi prije svega željeli da žena ne gleda u telefon tokom sastanka. Pola ispitanika složilo se da je prekomjerno korištenje telefona najiritantnija navika koju žena može da ima tokom prvog sastanka. Odmah na drugom mjestu su se našle dame koje ne mirišu prijatno. Čak 21% momaka je izglasalo to kao najgoru stvar tokom prvog sastanka. A 10% muškaraca je smatralo da je kašnjenje neoprostivo, 7% muškaraca navodi da im smeta kada se žena previše šminka. (Telegraf.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,