Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žene ne vole vesele muškarce već namrgođene

smijeh
Preuzmite sliku

Imamo savjet za muškarce, ukoliko želite izgledati seksi i naći djevojku, nemojte se smijati i izgledajte zabrinuto. Djevojke, ignorirajte ovaj savjet.

\"smijeh\"Nedavno objavljena studija pokazala da žene ne privlače nasmijani muškarci već \”loši\” momci odsutnog pogleda.

Kako javlja agencija Reuters, psiholozi su došli do zaključka da je osmijeh ženski adut tako da se nasmijani mladići smatraju suviše femiziranim i uopće nisu privlačni suprotnom spolu.

Žene privlače mladići poput Jamesa Deana ili vampira Edwarda iz serijala \”Sumrak\”, navode kanadski stručnjaci. Studija je pokazala i da nonšalatni momci koji se znaju nositi sa svojim nesavršenim izgledom privlače veliki broj djevojaka, a simpatije kod ženskog svijeta imaju i pomalo sramežljivi dečki, prenosi Broj1

Muškarcima se sviđaju stidljive djevojke, ali najjači ženski adut u zavođenju muškaraca je, ipak, osmijeh. Međutim, ova studija se odnosi samo na privlačnost na prvi pogled, dok za dugu vezu nije preporučljiv namrgođen i nezainteresiran izraz lica bez obzira o kojem se spolu radi, upozoravaju stručnjaci.

\"ljutnja\"

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: