Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Drveće, slon ili kolibe? Prva stvar koju primijetite otkrit će koliko ste skloni varanju u vezi

Preuzmite sliku

Iako se mnogi ponose činjenicom da nikada nisu varali svog partnera, postoje oni koji ponosno priznaju da jesu.

Međutim, ovaj test osobnosti otkrit će vam kolika je vjerovatnost da ćete prevariti partnera, a odgovor se skriva u prvoj stvari koju primijetite.

 • Ako ste prvo vidjeli ptice, vi ste osoba koja planira uvijek biti vjerna – i bit ćete, osim ako ne osjetite da se sudbina umiješa. Vjerujete u sudbinu, a ako upoznate pravu osobu dok ste s nekim drugim, možda se nećete moći oduprijeti.

  Ako ste prvo vidjeli drveće, vi ste osoba koja nikada neće varati, ali to nije uvijek sjajno. Skloni ste prešutjeti svoje emocije. Ostajete odlučni u odlukama koje donosite, ponekad do destruktivne mjere. Boravak u nesretnoj vezi nije pametan izbor.

  Ako ste prvo vidjeli kolibe, onda ste osoba koja redovno vara. Nikada to nije nešto što planirate i da imate izbora, htjeli biste to nastaviti na otvoren način. Nažalost, rijetko dijelite ovu misao sa svojim partnerima.

  Ako ste prvo vidjeli slona, ​​vi ste osoba koja je jednom varala i nikada to više neće učiniti. Vi ste iskusni u odnosima, pa čak i ako niste uhvaćeni u varanju, razumijete štetu koju varanje može nanijeti u bilo kojoj vezi. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,