Nekretnina je sasvim uredu za život dvije osobe, međutim izvjesni Stevan ima jedan poseban uslov.

Stan u Beogradu se izdaje za 1.030 KM, uslov vlasnika razljutio mnoge
Foto: Ilustracija

Jednoiposoban stan, od 38 kvadrata kod Hrama Svetog Save, izdaje se za 530 eura (oko 1.030 maraka).

Cijena koja nije iznenađujuća, štaviše djeluje "jeftino" za lokaciju na kojoj se nalazi, ako uzmemo u obzir i to da se van centralnih opština ista kvadratura nudi i po cijeni od 600 eura. Zašto je onda ovaj oglas mnogima zapao za oko? Odgovor se krije u uslovu koji vlasnik ima.

Stan se nalazi na trećem spratu, posjeduje centralno grijanje, i kako navodi vlasnik stana dosta prirodnog svijetla. Inače, na osnovu fotografija vidi se da je stan održavan i nešto jednostavnije dekorisan. Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su "spojene", dok je spavaća soba odvojena.

Nekretnina je sasvim uredu za život dvije osobe, međutim izvjesni Stevan ima uslov, a to je da u njemu živi samac ili samica. Naravno, i da je zaposlen/a.

"Stan se izdaje zaposlenom samcu ili samici, na duži vremenski period", stoji u oglasu. Takođe, navodi se da je potrebno dati depozit u visini jedne mjesečne kirije.

Mnogima se ovaj uslov nije svidio, pa se nisu ustručavali da svoje mišljenje podijele i sa vlasnikom:

"Polako, molićete poslije da vam neko živi samo račune da pokrije"; "Vi ste bolesni, za samca jel samicu, za te pare može da živi njih 10 sramota"; "Žalosno zaista"; samo su neki od komentara.