Ponedjeljak, 17. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka otkrila: Evo kako možete saznati koristi li partner još uvijek Tinder – i da li je nevjeran

Preuzmite sliku

U današnje vrijeme sasvim je normalno da se parovi upoznaju putem aplikacija za spojeve, pa ne čudi ako na početku veze vaš partner još uvijek ima profil na, recimo, Tinderu. 

Jedna djevojka ipak tvrdi da bi vas to trebalo brinuti te da vrlo lako možete saznati je li partner nevjeran. Video s objašnjenjem objavila je na TikToku, a pogledan je više od 2,5 miliona puta.

Otkrila je da će Tinder, ako ga niste koristili u posljednjih sedam dana, prestati prikazivati vaš profil drugima. Drugim riječima, ako je partner još uvijek aktivan, prikazat će vam se kao ponuđena osoba čim uđete u aplikaciju. 

“Ako vam tvrdi da je korisnički račun stari i da je obrisao aplikaciju, evo kako možete znati govori li istinu ili ne. Tinder će vam pokazati samo profile koji su bili aktivni u zadnjih sedam dana”, napisala je u videu.

Pogledajte video:

@trinniiittyspreading some knowledge✨ ##tinder ##cheating ##SpookyTreats ##busted♬ said hes a scumbag dont u kno – T

“Znači bila sam u pravu”, “Tako sam ulovila dečka u laži”, “Mislila sam da sam ja luda, a zapravo mi je lagao u lice”, samo su neki od komentara.

Jedna osoba ipak tvrdi da nije sve tako kako je djevojka objasnila.

“Bez obzira koristili ga ili ne, vaš profil će se prikazivati. Vjerovatno manje jer prelazi u opciju ‘neaktivni’, ali i dalje će ga vidjeti oni ljudi koji puno pritišću ‘swipe’.” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,