Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka dovela roditelje na prvi ljubavni sastanak: “Htjeli su dogovoriti brak!”

Preuzmite sliku

Čovjek koji opisuje noćnu moru na prvom spoju na TikToku postao je viralan, prikupivši preko 20 miliona pregleda, zbog posebnih gostiju koji su se pojavili u restoranu s djevojkom po imenu “Priyanka”.

Naime, Zakir Siddiqui, sebe opisuje kao “viralnog Indijca na TikToku s crnim pojasom u prvim spojevima.” U jednoj od priča koje je ispričao, Siddiqui je priznao da je doživio traumatično iskustvo, piše NY Post.

“Upravo sam bio na prvom spoju i iskreno sam traumatiziran”, rekao je Siddiqui.

U Priyankinoj biografiji na Bumbleu, online aplikaciji za upoznavanje, pisalo je: “Ili ovo ili dogovoreni brak.” Siddiqui je mirno prihvatio opis, misleći da se radi o šali.

“Mislio sam da je to smiješno i odgovorio sam joj. Dakle, ona govori o svojoj porodici. Ona govori o svojim korijenima. I oboje imamo nešto zajedničko da su obje naše porodice iz dijelova Indije.” Njih dvoje su se dogovorili da će za prvi spoj otići pojesti indijsku hranu. “Vidim je i izgleda sjajno. Zatim je zagrlim”, rekao je.

@zockr another dating nightmare #fyp #dating #arrangedmarriage #storytime ♬ original sound – zakir

Priyanka je zatim pokazala prema restoranu. “Hodala je ispred mene i rekla: ‘Ovdje je naš stol.’ Dakle, hodamo prema našem stolu. I baš idem za njom… I vidim dvoje ljudi koji sjede za našim stolom. Pitao sam ju zašto je sto zauzet, a to je bio sto za četiri osobe. Onda mi je rekla da su to njezini mama i tata”, ispričao je šokirani mladić.

Siddiqui je ostao hladan i pozdravio je roditelje svoje pratilje. “Nisam bio spreman za ovaj trenutak u životu. Nije bilo šanse da je dovela mamu i tatu sa sobom na prvi spoj.” Rekao je da je u tom trenutku osjetio da u potpunosti odustaje od spojeva. Razmišljao sam kao, to je to. Ovo je moj dogovoreni brak. Ne mogu pobjeći ovog trenutka. Tu mi je istekao ljubavni život. Službeno je došao kraj moje ljubavne karijere”, rekao je. Siddiqui je potom opisao kako su ga roditelji ispitivali o tome čime zarađuje za život i drugim ličnim stvarima. “O moj Bože, je li ovo soba za ispitivanje ili spoj? Nisam ni bio siguran”, rekao je.

Nije mu se činilo da su Priyankini roditelji bili zadovoljni svim njegovim odgovorima. “Odmah sam pomislio da ovo uopće ne ide dobro.” Priyankin otac je tada upitao: “Možeš li nazvati svoje roditelje da nam se pridruže?” Siddiqui je rekao da njegovi roditelji nisu mogli doći jer su živjeli daleko.

Razmišljajući o tom trenutku, rekao je ljutitim tonom: “Mislio sam da je ovo spoj mene i Priyanke i nisam imao pojma da će se roditelji umiješati i da ćemo ugovoriti brak na prvom spoju!” To sam pomislio, ali sam rekao: ‘Oh, tako mi je žao. Moji roditelji, znate, nisu u blizini i neće moći doći.”  Tada mi je rekao, u redu, naše vrijeme ovdje je završilo, Priyanka, idemo.” Kasnije više nije odgovarao na daljnja pitanja o tom spoju, prenosi Večernji list

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje