Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djevojčica otišla u penziju s 11 godina jer zarađuje 120,000 eura mjesečno na igračkama

Preuzmite sliku

Pixie je u biznis krenula sa svojom mamom koja je PR guru, a sad su odučile da će malo usporiti kako bi Pixie bila pod manjim pritiskom. Prodaju razne igračke koje su im donijele bogatstvo

PR guru, Australka Roxy Jacenko svojoj je kćeri Pixie (11) pomogla da se lansira u svijet biznisa, a počele su s mašnama koje su oduševljavale Pixie. Djevojčica zarađuje više od 120,000 eura mjesečno od biznisa, a danas osim mašni prodaje mnoštvo različitih igračaka. Pixie i njena mama odlučile su se djelimično penzionisati:

– Ukratko, tokom proteklih nekoliko mjeseci, kao porodica smo razgovarali o poslovnim planovima za budućnost i odlučili smo da, iako je to bilo nevjerovatno putovanje koje je počelo prije otprilike tri godine, vrijeme je da se fokusiramo na srednju školu koja je pred vratima – objasnila je Roxy za Daily Star.

  • Kako kažu, ostat će online trgovina s igračkama i dodacima za kosu Pixie’s Pix, no porodica je odlučila smanjiti pritisak na malenu.

    Roxy je veoma ponosna na kćer:

    – Oduševio me njen poduzetnički duh, a tako je mlada – rekla je.

  • Pixie je dobila skupocjeni Mercedes prošle godine, koji ne može voziti još godinama, a mama joj je pripremila zabavu na koju je potrošila 26,000 eura. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,