Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djeca se rađaju bez predrasuda, ovo je još jedan dokaz o tome (FOTO)

Preuzmite sliku

Petogodišnji dječak Jax rastopio je srca ljudi širom svijeta izjavom koju je na Facebooku prenijela njegova mama Lydia Stith Rosebush.

“Jutros smo se  Jax i ja raspravljali  o njegovoj divljoj, neukrotivoj kosi. Rekla sam mu da mu je potrebno šišanje ove sedmice. Jax mi je rekao da bi želio da se ošiša jako, jako kratko kako bi mogao izgledati kao njegov najbolji prijatelj Reddy. Jedva je čekao da prođe vikend i da ode u školu. Nije mogao dočekati da njega i Reddya vidi učitelj, jer je mislio da ih neće moći razlikovati. Jax je mislio da će to biti tako smiješan i da će  zbuniti svog učitelja s istom frizurom. Evo slike Jax i Reddy s njihovog božićnog programa. Sigurna sam da ste svi vidjeli sličnost.
Ako ovo nije dokaz da su mržnja i  predrasude nešto što se uči, ne znam šta jeste. Jedina razlika koju Jax vidi kod njih dvojice je njihova frizura.”

Njen post podijeljen je 82.340 puta. “Fotografija tjera suze na oči. Tu se vidi ljepota bezuvjetne dječije ljubavi”, jedan je od komentara na ovaj post. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,