Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Da ne gubi vrijeme: Muškarac joj poslao preko Tindera anketu s pitanjima za potencijalne djevojke

Preuzmite sliku

U potrazi za potencijalnim Romeom, korisnica TikToka Elizabeth Rowlands iz Kanade odlučila se pridružiti Tinderu, aplikaciji za upoznavanje koju u današnje vrijeme koristi sve više mladih. Na Tinderu se spojila s na prvi pogled vrlo simpatičnim mladićem koji ju je iznenadio sa svojom porukom.

Naime, mladić se potrudio i kako ne bi gubio vrijeme ispitujući sve cure sa kojima se spojio, napravio je anketu sa pitanjima. Tako će si on suziti izbor i po riješenoj anketi odmah će znati želi li se potruditi oko određene djevojke ili ne.

Kada je dobila link, Elizabeth je kliknula na njega i shvatila da je to forma upitnika. Počela je prelistavati pitanja koja su se na prvu činila normalnima. Listajući ih Elizabeth je shvatila da joj se pitanja nimalo ne sviđaju i da su za njen ukus, previše čudna. 

Najprije je muškarac, čiji identitet Elizabeth nije otkrila, želio saznati je li ona zaposlena, njezinu visinu i posjeduje li psa.

Zatim je nastavio s pitanjem koji joj je film iz franšize Gospodara prstenova po njenom mišljenju najbolji.

Prema pitanjima, muškarca je najviše zanimala kultura i ukus za muziku i filmove, jer je drugo pitanje glasilo: ‘Koja je tvoja omiljena pjesma od Justina Biebera i zašto nije Sorry?’

Sljedeće pitanje, otkrila je, bilo je s kojim se filmskim ili TV likom najviše identificirala.

@rumourhasitvintage i can’t make this up #tinder#dating#funny#hinge#single ♬ Toxic – Britney Spears

‘Ako ste obožavatelj Prijatelja, to je loša vijest, jer biste dobili -100.000 bodova te bih vas maknuo odmah’, napisao je muškarac u anketi.

Nakon toga želio je saznati razumije li se djevojka u tehnologiju pa joj je postavio pitanje što je Blockchain.

Na kraju ankete, morala je napisati svoje posebne vještine, ali i ocijeniti anketu koju je upravo ispunila.

Tu je bilo pet opcija, među kojima su ‘Ovo je bilo zabavno’, ‘Koji gubitak vremena, ni ne volim te’, ‘Ova pitanja nisu dovoljna da se opišem u potpunosti’, ‘Ko djevojkama šalje anketu s pitanjima?’ i ‘Sjedim doma, gledam Love Island, samac sam i nemam ništa pametno za raditi’.

Elizabeth je ostala šokirana, a u mnogi su je u komentarima molili da podijeli link za anketu kako bi je ispunili.

‘Barem se potrudio. Kakav kreativac’, bio je jedan od komentara. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,