Trening od 15 minuta koji provjereno daje odlične rezultate
Foto: Tuzlanski.ba

I ti možeš imati savršeno ravan i zategnut trbuh ako već danas kreneš u borbu protiv masnih naslaga vježbama koje ti otkrivamo u ovom članku

Pred nama su sve topliji dani, a to znači da ćemo sa svakim novim mjesecom skidati nove slojeve odjeće i primijetiti onih nekoliko kilograma viška koje smo nakupili tokom zimskog perioda godine. Osim zime, blagdana i boravka kod kuće, mnogima je višak oko struka donijela i korona kriza koja nam je ograničila kretanje te nas primorala na boravak kod kuće. Kako bi se i vi čim prije vratili u formu, a pri tome pazili i na razik od zaraze, najbolje je da krenete vježbati kod kuće i to uz provjereni set vježbi!

Tjelovježba dokazano popravlja raspoloženje, čini nas sretnijima i poletnijima, a uz to i izgrađuje naše tijelo kako bismo ljeto proveli bez parea. Jedna od ženama definitivno najproblematičnijih zona svakako je trbuh, odnosno masne naslage oko struka kojih se ponekad čini nemoguće riješiti. No, i tu postoje rješenja. Osim što trebate pripaziti na hranu koju konzumirate, trebate pronaći i set vježbi koje će ciljano ojačati upravo tu zonu tijela.

Vježbe za trbuh su u većini slučajeva sastavni dio svakog kardio ili HIIT treninga, ali želite li se posebno fokusirati baš na taj dio tijela, potrebno je izvoditi one specijalizirane. Srećom, riječ je o vježbama koje su nešto statičnije pa su kao takve idealne za kućni trening jer za njihovo izvođenje nije potrebna nikakva dodatna oprema, već samo ona osnovna koju sigurno već imaš. Budući da se online može pronaći pregršt treninga namijenjenih za područje trbuha, kako bismo olakšali odabir, u nastavku možete pronaći sjajan video koji traje svega 15 minuta, a uz malo volje i upornosti, za vaš trbuh ćete napraviti čudo! (zena.hr)