Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Želite li raditi na moru u Istri? Plava Laguna vas čeka!

Preuzmite sliku

Plava Laguna, hotelijerska kompanija iz Istre nudi zaposlenje na moru tokom turističke sezone, uz plaćen smještaj i prehranu. U 2023. godini zaposlenici Plave Lagune dobili su do 2350 eura dodatnih stimulacija i nagrada, uz ranije ugovorenu platu.

Želite li raditi na sjeverozapadnoj obali Istre, provesti ljeto na moru, uz rad na kojem dobro zarađujete, uz niz beneficija koje uključuju i bonuse te uskrsnicu i božićnicu, posjete različitim ljetnim festivalima i sportskim eventima, onda je ponuda Plave Lagune za vas.

U Plavoj Laguni tokom proteklih nekoliko godina radilo je više od dvije hiljade ljudi iz regiona, a s obzirom da traži velik broj sezonskih radnika, i ove godine se možete prijaviti za mjesto konobara, servira, sobarice, kućnog majstora, kuhara, pomoćnog kuhara, recepcionera ili portira te vrtlara ili pak redara na bazenu.

Same plate su drugačije za svako zanimanje, ali samostalan konobar, kuhar ili recepcioner s iskustvom imaju od hiljadu eura na više mjesečnu platu. Osim ovih uslova, Plava Laguna brine se i o svim potrebnim administrativnim papirima potrebnim za dobivanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, liječnički pregled i sanitarnu knjižicu.

Postoje i mogućnosti napredovanja u kompaniji pa i dobivanje trajnih ugovora, kao i edukacije i programi razvoja kao što su to učenje stranih jezika, učenje kroz kuharsku ili konobarsku akademiju i slično.

„Najviše smo u potrazi za kuharima, pomoćnim kuharima i mesarima, konobarima, servirima, sobaricama, recepcionerima i portirima, ali i vrtlarima i radnicima u praonici veša. Potrebni su i radnici za tehničku službu, kao što su to električari, vodoinstalateri i kućni majstori za koje ipak tražimo i formalno obrazovanje“, naglašavaju iz Plave Lagune.

Plava Laguna već više od 65 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojih 20 hotela, 9 kampova i 10 apartmanskih naselja u Poreču i Umagu  zapošljavaju 1500 stalnih radnika i 1500 sezonskih radnika različitih zanimanja.

Više detalja možete saznati lično i o u Vašoj blizini.

Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Doboj, Banja Luku, Zenicu i Tuzlu!

17.01.2024. u 17 sati – Doboj – hotel Park   

17.01.2024. u 17 sati – Banja Luka – hotel Bosna

18.01.2024.u 17 sati – Zenica – hotel Zenica

18.01.2024.  u 17 sati – Tuzla – hotel Mellain

Dođite, Plava Laguna vas željno očekuje!

Možete se prijaviti OVDJE

ili putem Instagram stranice 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,