Srijeda, 28. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Voith Hydro Bosnia, traži proaktivne i motivisane kandidate

Preuzmite sliku

Voith Group je globalna tehnološka kompanija. Sa svojim širokim portfoliom sistema, proizvoda, usluga i digitalnih aplikacija, Voith postavlja standarde na tržištima energije, papira, sirovina, transporta i automobila.

Osnovana 1867. godine, kompanija danas ima oko 22.000 zaposlenih, prodaju od 6,1 milijarde eura i posluje u preko 60 zemalja širom svijeta, te se svrstava u red većih porodičnih kompanija u Evropi.

Voith Hydro dio je Voith grupacije i vodeći dobavljač kompletne opreme, kao i pouzdan partner za opremanje hidroelektrana. Voith razvija prilagođena, dugoročna rješenja i usluge za velike i male hidroelektrane širom svijeta. Naš portfolio proizvoda i usluga pokriva cijeli životni ciklus i sve glavne komponente za velike i male hidroelektrane, od generatora, turbina, pumpi i sistema automatizacije, sve do rezervnih dijelova, usluga održavanja i obuke, te digitalnih rješenja za inteligentnu hidroelektranu.

Firma Voith Hydro Bosnia d.o.o. je registrovana u Bosni i Hercegovini u oktobru 2020. godine, a u Januaru 2022. godine je pokrenula proizvodnju u industrijskoj zoni Lukavac, u okviru koje se proizvode komponente za generatore koje će se ugrađivati u hidrocentrale širom svijeta.

Na osnovu planskog povećanja proizvodnje, Voith Hydro Bosnia d.o.o. traži proaktivne i motivisane kandidate za popunu sljedećih pozicija:

Inženjer za razvoj i podršku dobavljača (Mašinski inženjer)

Inženjer u odjelu za nabavke (Mašinski inženjer)

Inženjer zaštite na radu

Operater u proizvodnji

Svi zainteresovani kandidati, koji žele izazovno i profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osoban razvoj, obuku i usavršavanje i žele postati dio globalne Voith porodice, svoju biografiju mogu poslati na email: vhtu.hr@voith.com.

Više informacija o Voith Grupaciji na: www.voith.com.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje