Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Visa karticu provuci i kofer odvuci

Preuzmite sliku

Nova nagradna igra ASA Banke i Visa.

ASA Banka posvećeno radi na zadovoljenju stvarnih potreba klijenata i olakšavanju njihovog svakodnevnog života. Zbog toga, ova banka redovno predstavlja tržištu jedinstvene i inovativne proizvode, ali i nagradne igre kojima se svojim klijentima želi zahvaliti na lojalnosti.

Ovog puta ASA Banka u saradnji sa kartičnom kućom Visa je pripremila posebnu nagradnu igru za kraj godine „VISA karticu provuci i kofer odvuci“ za sve klijente, korisnike bilo koje Visa platne kartice. Za učešće u igri dovoljno je napraviti transakciju na POS uređaju u iznosu od 50 KM ili više u toku trajanja nagradne igre i automatski učestvujete u nagradnoj igri.

Spremite svoje VISA kartice, jer igra počinje već 3. novembra i traje do 3. decembra 2023. godine. Najsretnijih šest klijenata će osvojiti putni kofer idealan za novogodišnje putovanje.

Visa kartice pružaju posebne pogodnosti uključujući kupovinu roba i plaćanje usluga u zemlji i inostranstvu bez naknade, brzo beskontaktno obavljanje manjih novčanih transakcija i plaćanje svih drugih troškova za koje je potreban sitan novac, besplatno podizanje gotovine na više od 220 bankomata ASA Banke i članica BH Mreže bankomata širom BiH.

Detaljne informacije o pravilima nagradne igre i informacije o nagradama možete pronaći na službenoj web stranici ASA Banke kao i na profilima ASA Banke na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje