Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Velika nagradna igra Tuzlanske pivare “Osmica te čeka”

Preuzmite sliku

Popularno

U samom srcu Tuzle, od davne 1884. godine, nalazi se Tuzlanska Pivara poznata po svojoj dugoj tradiciji i pilsneru prepoznatljivog i specifičnog okusa.

Ono što Tuzlansku pivaru izdvaja od drugih svakako je kuhano pivo po staroj i zahtjevnoj recepturi, proizvedeno na potpuno prirodan način. Pored toga, investicije poznate i iz proteklih godina dizale su našu Pivaru na viši nivo. Ni ove godine nećemo zaostajati, te je planirana investicija od 4.000.000 u proizvodne pogone.

Također, kako to svake godine biva, mjesec juni pored toga što označava početak ljeta, poznat je i kao mjesec u kojom počinje naša velika SMS nagradna igra. Kao i prethodnih godina Pivara Tuzla i tuzlanski pilsner nagrađuju svoje vjerne potrošače mnogobrojnim i vrijednim nagradama. Budite dio velike SMS nagradne igre “Osmica te čeka”, jer možda baš vi osvojite glavnu nagradu Golf 8.

  • Kako učestvovati?

    Ispod čepa boce s oznakom nagradne igre pronađite kod i pošaljite SMS porukom na broj 091 212 405 ili putem web forme na stranici www.pivaratuzla.ba. Nagradna igra počinje 1. juna, a kodove možete slati do 1. septembra kada je finalno izvlačenje glavne nagrade. Pored auta, tu su i druge vrijedne nagrade, koje možete pronaći na web stranici, a koje će se mjesečno izvlačiti do finalnog izvlačenja.

    Bitno je napomenuti koliko je važna kupovina domaćih proizvoda, te kakav pozitivan uticaj ima na domaću ekonomiju, posebno u vremenima pandemije. Na taj način podržavamo razvoj i rad društveno odgovornih bh. kompanija, kao što je Tuzlanska pivara, koje nikad ne zaborave ugrožene skupine stanovništva.

    “Nadamo se da će Covid19 i sve loše što je donio ubrzo biti iza nas, te da nas čekaju bolja vremena. Zahvalni smo našim potrošačima, koji odabirom našeg brenda pomažu da stvaramo bolju budućnost u BiH. Napominjemo, spremili smo vam sjajne nagrade i igramo se od 1.6. do 1.9 jer sa Tuzlanskim je sve moguće.” navode iz pivare.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje