Nedjelja, 5. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U TC Belamionix u Tuzli otvoren savremeni frizersko-kozmetički ‘Luxe I studio’

Preuzmite sliku

Popularno

Grad Tuzla je odnedavno postao bogatiji za savremeni TC Belamionix koji zapadni dio grada čini bogatijim.

Upravo od 14. decembra u sklopu samog centra otvoren je i Luxe I studio koji od samog otvaranja privlači mnogobrojne klijente ženske i muške populacije.

Luxe studio svojim klijentima pruža mogućnost uživanja u savremeno opremljenom frizersko-kozmetičkom studiju uz provjerenu kvalitetu ali i ljubazno i stručno osoblje.

Luxe studio postoji već pet godina, te posjeduju visko certificarano osoblje.

  • Luxe 1 studio je zvanično otvoren a mi vam donosimo nekoliko razloga zašto bi ih trebali posjetiti.

    Moderne tehnike radova pramenova kao i nove tehnike Balayage, veliko iskustvo uposlenika za navedene usluge, pored navedenog jedini u Tuzli posjeduju Wella Professional colors kao i System professional proizvode za zdravu i lijepu kosu, i Elan brow & Lash lift.

    Wella proizvodi za njegovanu i plavu kosu već dugo su broj 1 u svijetu, a upravo Luxe 1 studio jedini posjeduje ovaj brend na prostorima Grada Tuzle.

    System professional tretmani kose, su probudili veliko interesovanje i potražnju u BiH, a upravo Luxe 1 studio spada u jedan od pet salona koji posjeduju System professional tretmane za proces liječenja kose.

  • Elan Lash & Brow lift spada u savremenu tehnologiju korekcije i farbanja obrva , gdje je osigurana dugotrajnost i postojanost boje , a proizvodi su prirodnog porijekla.

    Nails art dio je posvećen klijentima koji vole da njihovi nokti izgledaju luksuzno, lijepo i elegantno u isto vrijeme, te je to jedan od razloga zbog kojih ne smijete propustit priliku da već sada rezervišete vaše termine.

  • Pored navedenih broj 1 brendova u svijetu, također možete uživati u uslugama feniranja, šišanja  kao i keratinskog tretmana kose.

    Novogodišnji praznici se bliže, a upravo na Adresi Husinskih Rudara bb (TC Belamionix) u frizersko-kozmetičkom salonu Luxe I studio možete dobiti tretman koji će vas učiniti ljepšim i zadovoljnijim pred svečane noći koje nas očekuju u narednim danima.

    Kontakt za rezervacije: 065 242 572

    Više informacija i na zvaničnom instagram profilu: Instagram: luxebeautytuzla.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje