Kada kažemo da nigdje nije kao kod sopstvene kuće, često ne definišemo šta zapravo mislimo, no u dubini duše svi znaju koliko se raduju ispijanju kafe u omiljenom naslonjaču, popodnevnom spavanju na najudobnijoj sećiji, i spokoju kojeg pružaju mekani jastuci s mirisom doma. 

Razlozi su to zbog kojih se namještaj tako pažljivo bira, jer to nije tek neka stvar koja će popuniti prostor, to je ono što dom čini kompletnim, a emocije stvarnim.

Namještaj je dugoročna investicija, a da bi se postigao savršen odabir, neophodno je razmisliti o dva ključna segmenta: estetici i funkcionalnosti. Nerijetko je teško postići oboje, pa se traganje za adekvatnim komadima namještaja znatno oduži, no postoje i oni koji misle na sve i kupca oslobađaju tereta. Savršen balans između estetike i funkcionalnosti nudi Enza Home.

Riječ je konceptualnom brendu koji oblikuje život širokom ponudom svojih proizvoda. Nastao je u sklopu Yatas grupacije koja još od 1976. godine korača ka tome da postane globalni brend u industriji posteljine i namještaja sa svojim elegantnim, visokokvalitetnim i funkcionalnim proizvodima i uslugama. I uspijeva u toj namjeri.

"Nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta koji odražavaju najnovije trendove i inovacije, uz našu neusporedivu uslugu za korisnike. Bilo da trebate dnevnu ili spavaću sobu, madrace, tekstil i dodatake, a da uz to želite da namještaj oslikava osobnost svojih vlasnika, rješenje postoji", kažu iz Enza Home koji svojim modernim i inovativnim pristupom donose različite stilove života u mnoge domove.

Enza Home svaki proizvod nudi u okviru vlastitog dekorativnog koncepta, od dodataka do rasvjete i tepiha. Na prvom mjestu im je zadovoljstvo kupaca za koje ne nude namještaj, nego kreiraju dom i stil života. 

''Trudimo se da ispunimo očekivanja udobnosti i kvaliteta, izdržljivosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna'', naglašavaju.

Najveći izazov za kupce predstavljaju novi trendovi te stalna želja za novim komadima namještaja. Oni koji odaberu Enza Home oslobođeni su takvih izazova jer je riječ o bezvremenskim komadima namještaja koji nadilaze trendove.

''Materijali, boje, dizajn i sve ostale karakteristike Enza namještaja su mladi, dinamični i moderni. Njegov bezvremenski dizajn daje dinamičnu energiju domu godinama, nadilazeći uzbuđenje novokupljenog komada namještaja'', objašnjavaju iz Enza Home.

Kada je riječ o Bosni i Hercegovini, poslovnice Enza Home svoja vrata su otvorila u Tuzli, Sarajevu i Mostaru, a ako pogledamo preko granica, njihovo djelovanje prošireno je u više od 50 zemalja svijeta. Poslovnicu Enza Home u Tuzli možete pronaći na putu M 1.8. u blizini Šićkog Broda, tačnije OVDJE. Kontakt telefon: 035 216-414.

Enza Home nije za bilo koga. Ovaj koncept je za one koji su spremni da udahnu dušu svom domu i daju mu pečat stila, elegancije uz estetiku i funkcionalnost. Ukoliko pripadate toj kategoriji, zakoračite u Enza Home. (Tuzlanski.ba)