Srijeda, 1. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pupex d.o.o. Tuzla zapošljava: Potrebni novi radnici u prodaji!

Preuzmite sliku

Popularno

Pupex d.o.o. Tuzla, ugledno društvo sa ograničenom odgovornošću, specijalizirano za trgovinu građevinskim i srodnim materijalima, objavljuje konkurs popunu radnih mjesta.

Sa svojim sjedištem u Tuzli, ova kompanija već duže od dvije decenije u svojoj ponudi ima visokokvalitetne proizvode i usluge na tržištu građevinarstva.

U njihovim maloprodajnim objektima, širokom ponudom građevinskih materijala, vodomaterijala, elektromaterijala, materijala za suhu gradnju, sanitarija, alata, drvne građe, boja i lakova, Pupex d.o.o. osigurava sve što je potrebno za uspješan završetak građevinskih projekata.

Kao distributeri vodećih brendova u oblasti gradnje, među kojima su Saint-Gobain Rigips, Wienerberger, Tondach, Nexe, Schiedel, Ceresit, Masterplast, Pofix i Fragmat, kompanija se ističe svojom predanošću kvalitetu i pristupačnosti.

Sada, Pupex d.o.o. traži nove radnike u prodaji koji će se pridružiti njihovom timu u poslovnoj jedinici u Slavinovićima. Iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije neophodno. Bitno je da kandidati imaju želju za učenjem i razvojem, kao i sposobnost prilagođavanja dinamičnom radnom okruženju.

Zainteresovani kandidati mogu poslati svoje prijave na email adresu pupexslavinovici@gmail.com.

Dodatne informacije o poziciji i kompaniji mogu se dobiti putem telefona na broj 061 952 655.

Pridružite se timu Pupex d.o.o. i budite dio kompanije koja teži ka pružanju najboljih proizvoda, po konkurentnim cijenama i uz izuzetnu uslugu. Vaša prilika za karijeru u građevinskom sektoru čeka!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje