Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prilika za super zaradu i u Tuzli – postani Korpa kurir!

Preuzmite sliku

U protekle 3 godine, dostava hrane na adresu postala je jedna od najpopularnijih usluga, a s njom je porasla i popularnost dostavnih servisa.

Lider među dostavnim servisima u Bosni i Hercegovini je Korpa.ba, koji je specijaliziran za dostavu hrane i namirnica na kućnu adresu. Korpa.ba svoju popularnost i uspjeh temelji na kvalitetnoj usluzi i brzoj dostavi.

Jedna od najvažnijih i najbitnijih karika Korpa dostavnog servisa jesu kuriri. Vrijedni kuriri Korpe sa osmijehom na licu i korpom u ruci svakodnevno realizuju više od 3.000 dostava u 10 gradova širom Bosne i Hercegovne. Zajedničke karakteristike uspješnih kurira Korpe su učinkovitost, ljubaznost i pouzdanost.

Posao kurira donosi brojne benefite, a neki od njih su:

Mogućnost ostvarivanja dodatnih prihoda

Uz redovnu platu i zaradu po svakoj izvršenoj dostavi, kuriri imaju priliku ostvariti dodatne prihode kroz sedmične i mjesečne bonuse i bakšiš.

Mogućnost napredovanja

Korpa pruža mogućnost napredovanja u karijeri, što je idealno za one koji žele unaprijediti svoje vještine i znanja u industriji dostave hrane. Napredovanje je moguće ostvariti kroz rangove kurira koji se kreiraju isključivo na osnovu truda i zalaganja i broja ostvarenih dostava.

Korištenje najnovijih tehnologija

Kuriri u Korpi koriste najnoviju tehnologiju za praćenje narudžbi i dostavu hrane, što povećava njihovu učinkovitost, a samim tim se povećava i zadovoljstvo kupaca.

Sigurnost na radu

Brojni benefiti i mogućnost za razvoj karijere mogu biti dodatna motivacija za one koji su zainteresovani za poziciju kurira. Bilo da ste student koji traži dodatni posao ili ste u potrazi za stalnim zaposlenjem, postati kurir u Korpi može biti odlična prilika za vas.

Ljubaznost, kreativnost, odgovornost i motivacija su glavne karakteristike koje su potrebne kako biste postali dio Korpa porodice.

  • Prijave za posao kurira u Tuzli

    Korpa trenutno zapošaljava kurire za rad u Tuzli, a za sve kandidate koji se prijave iz okolnih mjesta Korpa će obezbijediti smještaj za vrijeme trajanja angažmana te snositi trošak goriva. Minimalan period angažmana za ostvarenje navedenih benefita je 3 mjeseca.

    Uslovi za zaposlenje:

    – Minimalno 18 godina

    – Posjedovanje privatnog automobila

    – Vozačka dozvola B kategorije

    – Pametni telefon, Android OS

    Do uspjeha je samo jedan korak, napravite vaš. ODMAH aplicirajte za posao kurira putem link-a POSTANI KURIR.

    Korpa.ba – Dostavljamo na Vaša vrata!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,