Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB i Elektroprivreda: Platite račun za električnu energiju bez reda i naknade

Preuzmite sliku

Popularno

NLB Banka d.d., Sarajevo u suradnji sa JP Elektroprivreda BiH d.d., Sarajevo pustila je u rad novu uslugu pod nazivom PLAĆANJE RAČUNA koja omogućava brže i jednostavnije plaćanje računa za električnu energiju bez bespotrebnog čekanja u redu i bez naknade.

Uz pomoć NLB internet ili mobilnog bankarstva aktivirajte uslugu PLAĆANJE RAČUNA, a aktivacija usluge je besplatna i vrši se jednostavnim unosom reference ili broja računa u zahtjev za ugovaranje usluge PLAĆANJE RAČUNA gdje korisnik dobije unaprijed popunjenu uplatnicu te vrši plaćanje jednostavnim klikom na „PLATI“.

  • Dodatna pogodnost za korisnike usluge PLAĆANJE RAČUNA, koji su ujedno registrovani na uslugu e-račun Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH (dostava računa za električnu energiju putem e-maila), je besplatno plaćanje računa. Naime, usluga je dostupna svima, a korisnici e-računa EPBiH ostvaruju pogodnost plaćanja računa bez naknade.

    Uslugu mogu ugovoriti svi kupci električne energije koji imaju račun i uslugu mobilnog ili elektronskog bankarstva NLB Banke, a omogućeno je i plaćanje za više registriranih mjernih mjesta, 24 sata na dan.

    NLB Banka Sarajevo konstantno povećava broj digitalnih usluga kojima je namjena da klijentima omogući što jednostavnije i brže transakcije.

    Više informacija možete saznati na https://nlb-fbih.ba/stanovnistvo/ponuda/digitalna-banka/usluga-placanje-racuna NLB Banka. Za sve što dolazi.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje