Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka Sarajevo: Izvučeni dobitnici prvog ciklusa nagradne igre “Ako se loguješ, možda i dobiješ!”

Preuzmite sliku

NLB Banka Sarajevo je u periodu od 08.05. do 30.06.2023. godine organizovala prvi ciklus nagradne igre “Ako se loguješ, možda i dobiješ!”.

Nagradna igra je otvorena za sva fizička lica sa teritorije Federacije Bosne i Hercegovine sa aktiviranom mBank aplikacijom za mobilno bankarstvo NLB Banke.

  • Aplikacija mobilnog bankarstva mBank je brži i jednostavniji način obavljanja bankarskih transakcija i lako se može skinuti sa Google Play ili App Store trgovina.

    Korisnici koji su se u toku trajanja ciklusa makar jednom prijavili u aplikaciju imali su priliku osvojiti vrijedne nagrade.

  • U toku svakog ciklusa se izvlači 10 dobitnika, a u ovom ciklusu električni romobil Xiaomi Mi 1S osvojili su Belma Ovčina iz Tuzle i Edin Pilav iz Sarajeva, Samsung Galaxy A13 mobilni telefon osvojili su Abdurahman Kudić iz Živinica i Vedran Grabovičkić iz Tuzle, dok je laptop marke ASUS otišao u ruke Elmira Mujičića iz mjesta Orahovica i Merime Durmić iz Živinica.

    Samsung Galaxy Watch 4 osvojili su Nasiha Mujčinović iz Čelića i Denis Burgić iz Lukavca, dok su Fahrudin Ramić iz Sarajeva i Edna Omerkić iz Tuzle nagrađeni JBL Wave slušalicama.

  • NLB Banka čestita sretnim dobitnicima prvog ciklusa nagradne igre i ujedno se zahvaljuje svim klijentima na ukazanom povjerenju i učešću u nagradnoj igri!

    Dobitnici nagrada će pravovremeno biti obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada.

  • Nagradna igra “Ako se loguješ, možda i dobiješ!” traje do kraja 2023. godine; unutar nje će se organizirati još dva ciklusa, a sljedeći će se odvijati od 01.08. do 30.09.2023. godine.

    Više o nagradnoj igri, pravilima i načinu izvlačenja dobitnika možete saznati prateći ovaj link.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje