Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Napravi (krem) juhu i stvori osjećaj

Preuzmite sliku

Privlači te odlazak u berbu gljiva, ali nikada nije bilo prilike za to? Želiš uživati u jesenskim plodovima cijelu godinu? Pitaš se ima li kopriva svoju nježniju stranu? Odgovori se skrivaju u vrećicama Podravka krem juha.

 • PR_napravi juhu_stvori osjecaj
 • Krem juha od gljiva izaziva ljubav – U tihi lov, što je službeni naziv za sakupljanje gljiva, odvest će te Krem juha od gljiva s maslinovim uljem, a ako je još vruću serviraš voljenoj osobi, zagarantirano je da se nikada neće ohladiti od tebe. U impresioniranju nekoga do koga ti je stalo, može ti pomoći i Krem juha od zelenih i bijelih šparoga. Šparoga, ta creme de la creme biljaka koja (ako ne znaš) potječe iz porodice ljiljana, u ovoj jušnoj kombinaciji zasigurno će izazvati divljenje i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dobar prvi dojam je zagarantiran!

  Užitak u vrećici Krem juhe od bundeve – Otkad se pojavila Krem juha od bundeve, više nije samo jesen rezervirana za uživanje u njenim najfinijim plodovima. U Krem juhi od bundeve, uz dodatak sjemenki suncokreta, i u njenom posebno bogatom i kremastom okusom sada možeš uživati cijelu godinu. Uhvati trenutak za sebe i prepusti se užitku.

  Ponudu finih Podravkinih krem juha potraži na web stranici www.podravka.hr/stvoriosjecaj/ i otkrij kako nekoliko žlica juhe može stvoriti nezaboravne osjećaje.

  Napravi juhu. Stvori osjećaj.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,