Četvrtak, 29. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ljetni posao na zapadnoj obali Istre uz značajne stimulacije za ljetni rad!

Preuzmite sliku

Plava Laguna, hotelijerska kompanija iz Istre nudi zaposlenje na moru tokom turističke sezone, uz plaćen smještaj i prehranu.

U 2022. godini zaposlenici Plave Lagune koji su odradili maksimalan broj radnih sati u sezoni, dobili su 1800 eura dodatnih stimulacija i nagrada, uz ranije ugovorenu platu.

Želite li raditi na sjeverozapadnoj obali Istre, provesti ljeto na moru, uz rad na kojem dobro zarađujete, uz niz beneficija koje uključuju i bonuse te božićnicu, posjete različitim ljetnim festivalima i sportskim eventima, onda je ponuda Plave Lagune za vas.

 • U Plavoj Laguni tokom proteklih nekoliko godina radilo je više od dvije hiljade ljudi iz regije, a s obzirom da traži velik broj sezonskih radnika, i ove godine se možete prijaviti za mjesto konobara, servira, sobarice, kućnog majstora, kuhara, pomoćnog kuhara, recepcionera ili portira te vrtlara ili pak redara na bazenu.

  Vezano | Želite li raditi na moru u Istri? Plava Laguna vas čeka! 

  Same plate su drugačije za svako zanimanje, ali samostalan konobar, kuhar ili recepcioner s iskustvom imaju od hiljadu eura na više mjesečnu platu.  Osim osnovne plate, Plava Laguna nudi i nagrade za uspješne rezultate, koje su ove godine iznosile 830 eura, kao i božićnicu koju dobivaju svi radnici koji su u Plavoj Laguni radili najmanje dva mjeseca u godini proporcionalno odrađenim satima.

  Plava Laguna u svom portfelju ima 20 hotela, 9 kampova i 10 apartmanskih naselja u Poreču i Umagu. Za svoje sezonske radnike Plava Laguna nudi besplatan smještaj tik uz mjesto rada, na samoj morskoj obali te prehranu, koje osigurava kompanija o svom trošku.

  Osim ovih uslova, Plava Laguna brine se i o svim potrebnim administrativnim papirima potrebnim za dobivanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, liječnički pregled i sanitarnu knjižicu.

  Traže se motivirani kandidati, koji ne moraju imati kao uslov formalno obrazovanje, nego samo volju za radom. Postoje i mogućnosti napredovanja u kompaniji, pa i dobivanje trajnih ugovora, kao i edukacije i programi razvoja kao što su to učenje stranih jezika, učenje kroz kuharsku ili konobarsku akademiju i slično.

 • “Najviše smo u potrazi za kuharima, pomoćnim kuharima i mesarima, konobarima, servirima, sobaricama, recepcionerima i portirima, ali i vrtlarima i radnicima u praonici rublja. Potrebni su i radnici za tehničku službu, kao što su to električari, vodoinstalateri i kućni majstori za koje ipak tražimo i formalno obrazovanje”, naglašavaju iz Plave Lagune.

  ‘Plava Laguna već više od 65 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1500 stalnih radnika i 1500 sezonskih radnika različitih zanimanja.

  Za više informacija:

  https://www.facebook.com/sezonski.posao

  Direktna prijava:

  bit.ly/sezonskiposao

  Specijaliziran Youtube kanal:

  https://www.youtube.com/@posaouplavojlaguni6760

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,