Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ljetni odmor u hotelskom kompleksu Južno More sa ‘Litvatransom’

Preuzmite sliku

Kompanija Litvatrans Banovići ovog ljeta po veoma povoljnim cijenama organizuje ljetovanje u hotelskom kompleksu Južno More smještenom na svega nekoliko metara od plaže u Sutomoru.

Kompleks se sastoji od 3 objekta u čijem sastavu su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo, tuš, klimu, mini bar, telefon i balkon, a većina je sa pogledom na more.

Depadans sobe imaju kupatilo, tuš, klimu, terase sa pogledom na more i pogled na brdo. Depadansi imaju svoje recepcije sa internetom, restoran je zajednički za čitav kompleks.

Hotelski sadržaji: Hotel ima besplatan WI-FI internet za sve goste hotela, klimatizovani restoran, TV salu, prostrane terase, park terasu ispred restoranskog dijela u ograđenom prostoru sa kafeterijom i poslastičarom sa igraonicom za djecu, koja je gratis za goste kafeterije, parking koji je besplatan za goste.

Cijena za 7 (sedam) noćenja u Depadansu na bazi polupansiona (doručak i večera | švedski sto) sa uključenim prevozom iznosi 349,00 KM

Cijena za 7 (sedam) noćenja u glavnoj zgradi na bazi polupansiona (doručak i večera | švedski sto) sa uključenim prevozom iznosi 399,00 KM

Litvatrans je omogućio i mogućnost plaćanje na rate. Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na web stranici ‘Litvatransa’ ili pozvati broj telefona 062 277 973.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,