Utorak, 30. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hair stilistica Emina Brkić u Lukavcu otvorila frizerski salon: “Bitno je kome prepuštate njegu kose”

Preuzmite sliku

U centru Lukavca ulici Derviša Sušica otvoren je novi frizersko kozmetički salon koji je već sada postao posjećen kako među onima koji žive na ovom području, tako i okoline.

Za kosu se nerijetko kaže da je naš najljepši ukras, stoga ne iznenađuje da upravo njezinom izgledu posvećujemo puno pažnje, kao i vremena. Kako bi kosa bila njegovana i besprijekorna, vrlo je važno ko je onaj kome ćemo prepustiti da nam uredi kosu.

Odlična vijest je ta da je grad Lukavac upravo postao bogatiji za još jedan frizersko kozmetički salon, iza kojeg stoji Emina Brkić, poznata hair stilistica.

  • Ako se trenutno nalazite u potrazi za osvježenjem ili ipak tražite neku novu adresu koja bi održavala izgled vaše kose besprijekornim, onda trebate posjetiti novu hit lokaciju u gradu Lukavcu nedaleko od grada Tuzla.

    Emina Brkić, je neko ko iza sebe ima dugih 12 godina iskustva u ovom poslu, te je otvaranje vlastitog salona bio logičan korak. Pri odluci o pokretnju vlastitog biznisa, Emini su najveća podrška bili njeni najbliži.

    Lokacija salona i usluge

    Novootvoreni frizerski salon nalazi se u samom jezgru grada Lukavca, odnosno u ulici Derviša Sušica pored glavnog trga Bremena.

  • Usluge koje ovaj salon pruža su frizerskog tipa, te kozmetičke usluge kao što su manikir tj. njega noktiju. Bitno je napomenuti i to da ‘Frizerski salon ‘Utorak’ pruža edukacije frizerima koji se žele usavršavati ili naučiti nešto novo u poslu.

    Njega i kvalitet  je ono što svaki klijent zahtijeva i očekuje, te se upravo iz tog razloga Emina odlučila za profesionalne preparate za njegu kose brenda REVLON.

  • Kako navode iz salona, trendovi koji će biti apsolutni hit u 2024 godini kada je o stiliziranju kose riječ su wolf cut, geometrijsko kratko šišanje, talasi u kosi sa volumenom, niski zalizani rep i visoke punđe.

    Ugodan enterijer sa stilski fino osmišljenim ogledalima dodatni su razlog zbog čega posjetiti ovaj frizerski salon.

    Rezervacija termina

    Termin u Frizerskom salonu ‘Utorak’ moguće je rezervisati putem kontakt telefona: 062/645-787, kao i putem Instagram i Facebook stranice.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje