Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Flipsaj & Osvajaj uz svoj omiljeni Corn Flips

Preuzmite sliku

Evropsko prvenstvo u fudbalu EURO2020 počinje i svi ljubitelji napokon će uživati u za njih najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. A šta prati navijanje i fudbalsku groznicu?

Odgovor je jasan, najbolje grickalice. Mi smo spremni, a ti? Dok gledaš utakmice i bodriš svoje timove, grickaj Corn Flips grickalice, za koje te sigurno vežu najljepše uspomene iz djetinjstva, a uz to imaš priliku da osvojiš sjajne nagrade. Stoga, vrijeme je da  Flipsaš & Osvajaš!

Kako da Flipsaš?

Vrlo lako. U periodu od 11.6. do 11.7., kupovinom bilo kojeg proizvoda iz linije Gold Flips i Mr. Puffins, u minimalnoj vrijednosti od 2 KM, u bilo kojem maloprodajnom objektu Bingo d.o.o, dobijaš priliku da učestvuješ i osvojiš super nagrade. Kada obaviš kupovinu svojih najdražih grickalica, pošalji SMS sa sadržajem poruke: broj fiskalnog računa (razmak) ime i prezime (razmak) grad, na broj 091 112 406.

A šta osvajaš?

Svaki dan imaš priliku osvojiti Adidas fudbalsku loptu ili poklon paket Corn Flips proizvoda. Sedmično poklanjamo dva Samsung A51 mobitela, a dvoje najsretnijih osvaja glavnu nagradu, PlayStation 5.

 • Flipsaj s nama, zabavi se i osvoji jednu od 134 cool nagrade koje smo pripremili za tebe. 12. jula ćemo saznati ko su dobitnici glavne nagrade, a do tada Flipsaj & Osvajaj svaki dan.

  Ko može učestvovati?

  Svi bh. ljubitelji našeg najpoznatijeg Gold Flipsa i nove flips zvijezde na tržištu za mališane, Mr. Puffinsa, mogu učestvovati. Prisjeti se svih lijepih trenutaka, koji su nastali uz naš flips, od djetinjstva do danas. Proživi ih ponovo ili stvori sasvim nove uspomene.

  Više informacija čeka te na www.cornflips.ba.

  Budi dio Corn Flips nagradne igre Flipsaj & Osvajaj!

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje