Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

ETM grupacija uvozi nove proizvode vrhunskog kvaliteta na tržište BiH (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Tržište Bosne i Hercegovine sada je bogatije dodatnim povoljnim proizvodima vrhunskog kvaliteta prilagođenim potrebama građana Bosne i Hercegovine.

Naime, kompanija ETM iz Tuzle pored poboljšanog kvaliteta Smiley pelena (dvostruko jači čičak na pojasu i pojačanu bočnu pregradu protiv curenja), sada nudi i asortiman vlažnih maramica za bebe Vip Baby  i Bebiko u standardnom i Jumbo pakovanju. Maramice odlikuje visoka vlažnost, visoki procenat njegujućih baby losiona, biljnih ekstrakata i odličan baby miris. Osim ovih maramica u ponudi su i Bebiko džepne vlažne maramice dostupne u četiri mirisa.

Tretmanom niskih cijena i odličnog kvaliteta nisu zapostavljeni ni oni nešto stariji, te u ponudi imaju i vlažne maramice za skidanje šminke Diana namijenjene i za područje očiju.

Osim toga, tu su i dezodoransi u pet različitih mirisa u kojem su mirisne note po uzoru na najpoznatije svjetske brendove. Za svježinu doma u ponudi su osvježivači zraka u voćnim, cvjetnim, antitaco mirisima, te mirisu čokolade.

Sve proizvode možete pronaći na policama najvećeg trgovačkog lanca u BiH.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,