Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Drvosječa: Stanovnicima tuzlanske regije ćemo zasigurno olakšati zagrijavanje njihovih domova

Preuzmite sliku

Tuzlanski kanton kao najmnogoljudniji kanton je već par godina unazad u velikoj potrebi za dobavljačem ogrijeva i energenata za grijanje koji će u svakom momentu imati dostupne količine svih vrsta ogrijeva odnosno energenata.

  • Otvaranjem Drvosječine podružnice u Tuzli danas, simbolično na Dan državnosti Bosne i Hercegovine – ta potreba je konačno dobila svoje rješenje.

    Kompanija Drvosječa osnovana je 2005. godine te se može pohvaliti da je kroz svoj vijek postojanja od 16 godina iza sebe ostavila pozitivne rezultate, kako poslovne tako i kvalitetne u pogledu kvalitete svojih proizvoda, u svom sektoru rada a to je sektor veleprodaje i maloprodaje ogrijeva i energenata za grijanje poput ogrijevnog iscijepanog drveta, ENplus certificiranog drvenog peleta čiji su jedini ENplus ovlašteni distributeri u BiH, drvenog briketa te svih vrsta uglja koji čine njihov redovni proizvodni asortiman.

  • Od 2005. godine, sticali su znanje i iskustvo u djelatnosti koja je tada još uvijek bila nerazvijena ali koja se doprinosom kompanije Drvosječa razvila u djelatnost koja svakom domaćinstvu u hladnim periodima godine može vrlo lahko, efikasno i brzo zagrijati dom uz pomoć svojih proizvoda.

  • „Danas naša firma upošljava preko 200 radnika koji svojim radom i trudom doprinose razvoju naše kompanije te njenog brenda u onakav kakav možemo reći i da trenutno imamo a to je da smo zasigurno lideri na tržištu energenata za grijanje u Bosni i Hercegovini. Naša kompanija trenutno posluje u pet gradova Bosne i Hercegovine i to u Sarajevu, odakle je naša priča i krenula, Mostaru, Zenici, Banja Luci i evo od danas i u Tuzli.“ – kazao je Muhamed Helać, predstavnik firme Drvosječa.

  • Kompanija Drvosječa je svojim, prije svega kvalitetnim, radom značajno unaprijedila i uredila tržište za ogrijevom u gradovima u kojima već dugo godina ima svoje podružnice.

  • „Kao lideri u svojoj djelatnosti, već par godina smo istraživanjem tržišta uvidjeli da je tuzlanska regija u velikom nedostatku za mjestom gdje jedno domaćinstvo može jednostavnim putem obezbjediti sebi topao dom kada nastupe hladniji dani. Kao rezultat dugih priprema a u želji da na to pitanje odgovorimo onako kako samo i znamo a to je kvantitativno dovoljno i krajnje kvalitetno, danas zvanično otvaramo podružnicu u Tuzli. Današnjim otvaranjem podružnice u Tuzli koje zasigurno predstavlja novo poglavlje u historiji naše kompanije, zajedno sa našim podružnicama u drugim gradovima koje već dugi niz godina nižu pozitivne rezultate te pozitivne kritike od strane stanovnika, mislimo da imamo puno pravo za korištenjem epiteta jedine kompanije u Bosni i Hercegovini koja teritorijalno pokriva čitavu državu po pitanju proizvodnje i distribucije energenata za grijanje.“ – naglasio je Helać.

  • Drvosječa je stanovnike tuzlanske regije i ranije opskrbljavala sa ogrijevom putem šleperskih isporuka te je u tom procesu bilo nešto dužeg čekanja za isporuku ali otvaranjem svoje stalne podružnice u Tuzli, stanovnicima Tuzle i okolnih gradova će ogrijev biti isporučivan na kućnu adresu za svega par dana.

  • „Svojom veoma povoljnom lokacijom, naša podružnica u Tuzli će spremno moći zagrijati svako domaćinstvo u tuzlanskoj regiji svojim proizvodima. Kao i u našim ostalim podružnicama, na isporuku bilo kojeg energenta na adresu kupca se čeka svega dva do tri dana. Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo stanovnicima tuzlanskog kantona na ranijem povjerenju te se nadamo da ćemo i u narednom periodu, a u sada lakšoj dostupnosti, nastaviti zagrijavati njihove domove.“ – poručio je Helać.

    U svom asortimanu Drvosječa nudi ogrijevno iscijepano drvo, ENplus certificirani drveni pelet čiji su jedini ENplus ovlašteni distributer u Bosni i Hercegovini, drveni briket, mrki ugalj te lignit ugalj.

  • Sve što je potrebno stanovnicima tuzlanske regije da bi poručili proizvode iz asortimana firme Drvosječa te njima efikasno i jednostavno ugrijali svoje domove je da pozovu njihove poznate brojeve telefona a to su: 035/808-324 i 061/480-449 ili da ih posjete na njihovoj lokaciji Ljubače bb.

    Za narudžbe iz drugih regija, stanovnici mogu pozvati njihov besplatni info broj 080 02 02 01. O efikasnosti njihovih proizvoda dovoljno govori njihov slogan: „Samo sunce grije bolje od nas! Vaš Drvosječa!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje