Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Budi među prvih 500 skijaša koji će svoju ski kartu kupiti online za Olimpijski centar Bjelašnica i Igman

Preuzmite sliku

Popularno

KJP ”ZOI'84” OCS je pustio u rad novi web shop skipass.ocbjelasnica.com za prodaju kako sezonskih, tako i redovnih ski karata za predstojeću sezonu, koje će se moći preuzeti na automatskom uređaju za izdavanje karata na ski centru ili nadopunom ski passa koji već posjedujete.

Online prodaja karata pojednostavljuje i ubrzava proces kupovine karata i iz udobnosti vlastitog doma i isporukom na željenu adresu, a uz to je i potpuno sigurna.

Sezonske karte se mogu kupiti u samo nekoliko koraka na online trgovini, bez potrebe za dolaskom na prodajna mjesta. NLB Banka Sarajevo i Mastercard omogućili su i besplatnu dostavu karata na adresu za prvih 500 kupaca, a također pripremaju i posebne pogodnosti za plaćanje karata u predstojećoj skijaškoj sezoni sa Mastercard karticama i mobilnim novčanikom NLB Pay.

  • Trenutno je omogućena prodaja sezonskih ski karata za vjerne skijaše i bordere, a prodaja će trajati do 30.11.2022. godine. Sezonske karte je pored online shop-a moguće kupiti na dva prodajna mjesta, u Shopping Centru ”Alta” u Sarajevu svakim radnim danom i subotom od 09.00 do 21.00 sat, te nedjeljom od 11.00 do 18.00 sati ili ski kasi Babin Do u periodu od petka do nedjelje od 08.00 do 16.00 sati.

    KJP ”ZOI'84” OCS je predstavio cjenovnik za skijašku sezonu 2022/2023., a ozvaničen je i početak prodaje sezonskih ski karata za Olimpijski centar Bjelašnica i Igman. Spremili smo cjenovne pogodnosti za sve posjetioce različitih starosnih dobi.

    Sigurni smo da će ove pogodnosti i bogati sadržaj učiniti ovu zimsku sezonu nezaboravnom kako za strastvene ljubitelje skijanja ili bordanja, tako i za skijaše početnike.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje