Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Brčko postaje dio Glovo mreže

Preuzmite sliku

Stanovnici Brčkog od sada mogu naručiti hranu i namirnice putem aplikacije Glovo, uz brzu dostavu.

Glovo, višekategorijska platforma koja omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtjev kupaca, od sada je dostupna i stanovnicima Brčkog. Ovo je osmi grad u Bosni i Hercegovini u kojem je dostupan Glovo servis.

Tako stanovnici Brčkog od sada mogu naručivati putem aplikacije Glovo, birajući iz raznovrsnog asortimana proizvoda i jela iz trgovačkih lanaca kao što su Mercator i Pop's ili lokalno popularnih restorana kao što su Daltons Diner, Duff, San Marco, Vila Bakarni i mnogih drugih.

„Sretni smo što građanima Brčkog možemo ponuditi ono što je naša misija, a to je lak pristup svemu u njihovom gradu. Želimo da svi uživaju u naručivanju svoje omiljene hrane iz lokalnih restorana, kao i potrebnih namirnica iz supermarketa, a sve to uz brzu dostavu na kućni prag. I dalje smo fokusirani na razvoj partnerstava sa lokalnim preduzećima kako bi obuhvatili široku paletu proizvoda, te kroz kvalitetnu interakciju sa našom platformom klijentima omogućili sve ono što zadovoljava njihove svakodnevne potrebe”, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor kompanije Glovo u Bosni i Hercegovini.

Trenutno u Bosni i Hercegovini Glovo posluje u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Bijeljini, Mostaru, Zenici, Doboju i od sada u Brčkom.

Aplikacija sadrži unaprijed definisane kategorije koje korisnici mogu odabrati prema svojim potrebama, kao što su: Hrana ili Supermarket. Osim ovih kategorija, korisnici aplikacije Glovo također imaju pristup opciji “Bilo šta” koju mogu koristiti za naručivanje proizvoda ili artikala dostupnih u njihovom gradu, ali nisu sadržani u unaprijed definisanim kategorijama.

Kompanija je, također, navela da svaki novi korisnik Glova ima besplatnu dostavu za prvu narudžbu u aplikaciji.

O kompaniji Glovo

Glovo je pionirska aplikacija za više kategorija koja povezuje korisnike s preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev iz lokalnih restorana, trgovina i supermarketa, apoteka i maloprodajnih objekata. Glovo vizija je da svima omogući lak pristup svemu u svom gradu kako bi korisnici mogli uživati u onome šta žele, kada žele i gdje žele. Osnovan je 2015. godine u Barseloni i posluje u 25 zemalja južne Evrope i EEMEA.

Za više informacija o Glovu posjetite: https://glovoapp.com/ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,