Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

“Bingo časti, Enis se folira” ima prve pobjednike! Tatjana i Dario osvojili 5.000 KM

Preuzmite sliku

U prvoj emisiji „Bingo časti, Enis se folira“ koja se sinoć emitovala na Novoj, gledaoci su imali priliku upoznati finaliste iz Banjaluke i pratiti njihovo natjecanje u zabavnim ali i zahtjevnim timskim izazovima.

Pobjedu i nagradu od vrijednosti od 5.000 KM odnio je ljubičasti tim kojeg su činili bračni par Tatjana i Dario Josipović, dok su članovi zelenog i žutog tima, umorni ali zadovoljni, kući odnijeli nagrade u vrijednosti od 1.000 i 500 KM.

„Suprug i ja smo se prijavili za učešće u igrama jer smo željeli napraviti nešto nesvakidašnje, ali i upoznati Enisa. Nakon uspješno odigranih igrica u marketu u Banjaluci, plasirali smo se u finale koje smo čekali sa velikim uzbuđenjem, ali i tremom. Danas mogu reći da smo presretni jer smo baš mi prvi pobjednici emisije „Bingo časti, Enis se folira“, izjavila je Tatjana Josipović, a njen suprug Dario dodaje kako je ovo iskustvo kojeg će se rado sjećati cijeli život.

U Bingovom odjelu za izazove ekipe su se takmičile u četiri različita izazova. Pored Kviza znanja i Trke kolicima, posebne vještine i timski duh su morali pokazati u igrama Golf na dah i Napuni frižider.

U ulozi domaćina TV show-a je popularni bh. glumac, Enis Bešlagić, koji je pozitivnom energijom i humorom uspio stvoriti opuštenu atmosferu među takmičarima.

„TV emisija „Bingo časti, Enis se folira“ je jedna pozitivna priča i pravo je zadovoljstvo biti domaćin ovakvog show-a u Bosni i Hercegovini. Zabave je univerzalni jezik koji ne poznaje granice a svi znamo da je smijeh najbolji lijek. Sretan sam što imam priliku zabaviti ljude u svojoj domovini, a vjerujem da će i gledaoci osjetiti pozitivnu energiju koja je uložena u emisiju“ rekao je Enis Bešlagić.

Naredne sedmice ćemo saznati kakve su izazove Bingo i Enis pripremili za ekipe iz Zenice, koje će morati dati sve od sebe da osvoje prvu nagradu. Sasvim dovoljno razloga da subotu u 19.15 sati rezervišete za program Nove TV.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje