Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

ASA Banka predstavlja ponudu Bez dileme!

Preuzmite sliku

Popularno

ASA Banka je kreirala jedinstvenu ponudu nenamjenskih i zamjenskih kredita sa kamatnom stopom već od 0,00% (EKS 0,65%).

„Bez dileme“ je simbolični naziv kampanje koja ima za cilj da klijentima pomogne da realizuju sve svoje planove. Sa idealnom kombinacijom iznosa, roka otplate, atraktivne kamatne stope i dodatnim pogodnostima imate priliku da zamijenite namještaj ili kupite novi automobil, ali i odete na dugo planirano putovanje
„Svi smo se ponekad našli u situaciji kada smo poželjeli više stvari istovremeno, ali nismo mogli odlučiti šta je veći prioritet.

U nastojanju da svojim klijentima olakšamo izbor i omogućimo bezbrižno ljeto, kreirali smo akcijsku ponudu koja obuhvata jedinstvene uslove na tržištu. Kao najveća domaća Banka pratimo potrebe bh. stanovništva i nastojimo kontinuirano razvijati svoje usluge kako bi odgovorili sa najkvalitetnijom ponudom,“ poručuju iz ASA Banke.

Nenamjenski i zamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.0000 KM, sa rokom otplate do 10 godina i kamatnom stopom već od 0,00% (EKS 0,65%).
Pored odličnih uslova finansiranja klijenti u sklopu akcije imaju i dodatne pogodnosti i to:

– Bez naknade za obradu kredita

– Jedinstvene kamatne stope

– Brzo i jednostavno do gotovine

– 3 mjeseca bez naknade za VIP ili PREMIUM pakete kojima klijenti ugovaranjem ostvaruju dugoročne uštede kroz niže cijene proizvoda sadržane u paketu

Sinergijom usluga i proizvoda dvije banke, te još širom mrežom poslovnica i bankomata u cijeloj BiH, ASA Banka nastavlja svoju misiju poboljšanje i unapređenje sveukupne ponude uz visok stepen kvaliteta usluga pružajući oslonac bh. stanovništvu i privredi.

Akcija vrijedi do 25.06.2022. godine.

Više informacija pronađite na web stranici ili posjetite najbližu poslovnicu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,