Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Akcija stambenih kredita “Skući se”: Najpovoljnija kreditna linija Sparkasse Bank za kupovinu stambenog prostora

Preuzmite sliku

Zbog velikog interesa za kupovinu stambenog prostora tokom akcije stambenih kredita, iz Sparkasse Bank dd BiH najavljuju produženje akcije.

„Zbog velikog interesa naših klijenata odlučili smo da produžimo akciju do kraja augusta. Uz nominalnu kamatnu stopu već od 2,49%, klijentima je na raspolaganju i mogućnost izbora između fiksne kamatne stope uz rok otplate do 10 godina, ili odabir promjenjive kamatne stope za rokove otplate do 30 godina. Možemo slobodno reći da proces kupovine novih stambenih prostora za naše klijente nikada nije bio brži i jeftiniji. Svim navedenim koracima želimo maksimalno olakšati kupovinu stambenog prostora našim klijentima”, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

  • Za klijente Sparkasse Bank koji u ovom periodu žele renovirati svoje postojeće stambene prostore, na raspolaganju je posebna kreditna linija koji plasiramo u saradnji sa EBRD-om. U pitanju je program za finansiranje investicija i projekata koji imaju za cilj povećanje energetske efikasnosti prostora, a kroz koji klijenti imaju mogućnost povrata do 20% uloženih sredstava.

    Za više informacija o stambenim kreditima Sparkasse Bank i troškovima koji se mogu očekivati pri njihovoj realizaciji na raspolaganju je Info linija – 033 280 300 kao i stambeni centri Sparkasse Bank u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Mostaru i Zenici.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje