Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Danas počinje prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival u Tuzli

Preuzmite sliku

U filmskim projekcijama 29. Sarajevo Film Festivala će od 11. do 18. augusta 2023. uživati i publika u Tuzli, a projekcije će se održavati svaku večer od 20.30 sati na Trgu slobode u Tuzli.

Danas, 09. avgusta 2023. počinje prodaja ulaznica u Tuzli na adresi Soni trg 6, u prostorijama Turističkog informativnog centra Turističke zajednice grada Tuzle, gdje se ulaznice mogu kupiti svakim danom od 13.00 do 20.30 sati.

Program u Bingo Ljetnom kinu Tuzla počinje u petak, 11. avgusta filmom “Poljubite budućnostNenada Čičina-Šaina.

Film “Opalo lišće Akija Kaurismäkija će se prikazati u subotu, 12. avgusta; “Prošli životiCeline Song je na programu u nedjelju, 13. avgusta; “Snovi jednog robotaPabla Bergera ćemo gledati u ponedjeljak, 14. avgusta; “Bosanski lonacPave Marinkovića na programu je u utorak, 15. avgusta; “Kraljevstvo životinjaThomasa Cailleya u srijedu, 16. avgusta; “EkskurzijaUne Gunjak u četvrtak, 17. avgusta i posljednjeg dana programa, u petak, 18. avgusta, bit će prikazan film “Smrt djevojčice sa žigicamaGorana Kulenovića.

Pozivamo sve ljubitelja filma da posjete Turistički informativni centar, uzmu svoj primjerak SFF žurnala i na vrijeme obezbijede ulaznice za gledanja filmova u predivnom ambijentu Ljetnog kina na Trgu slobode.

Vezano | Na Trgu slobode u Tuzli počele pripreme za Sarajevo Film Festival

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,