Srijeda, 19. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na Trgu slobode u Tuzli počele pripreme za Sarajevo Film Festival

Preuzmite sliku

Na Trgu slobode u Tuzli počele su pripreme za 29. Sarajevo Film Festival, gdje će u filmskim projekcijama na otvorenom imati priliku uživati i publika u Tuzli.

Program u Bingo Ljetnom kinu Tuzla počinje 11. augusta, filmom “Poljubite budućnost” Nenada Čičina-Šaina, a projekcije će se održavati svaku večer od 20.30 sati na Trgu slobode u Tuzli.

  • Na programu su filmovi: “Opalo lišće” Akija Kaurismäkija u subotu, 12. augusta; “Prošli životi” Celine Song (u nedjelju, 13. augusta), “Snovi jednog robota” Pabla Bergera (u ponedjeljak, 14. augusta), “Bosanski lonac” Pave Marinkovića na programu je u utorak, 15. augusta, “Kraljevstvo životinja” Thomasa Cailleya u srijedu, 16. augusta, “Ekskurzija” Une Gunjak u četvrtak, 17. augusta i posljednjeg dana programa, u petak, 18. augusta, bit će prikazan film “Smrt djevojčice sa žigicama” Gorana Kulenovića.

  • Ulaznice za filmove u programu u Tuzli u prodaji su online, putem web stranice Sarajevo Film Festivala,  i putem nove mobilne aplikacije.

  • Uz online kupovinu ulaznica omogućen je niz pogodnosti.

    Prodaja ulaznica u Turističko informativnom centru Tuzla počinje u srijedu, 9. augusta, a ulaznice se mogu kupiti svakim danom od 13.00 do 20.30 sati. (Tuzlanski.ba | FOTO: Blicko Junior)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,