Od otvorenja prvog Doner drive objekta, putovanja za mnoge građane su postala zanimljivija jer znaju da ih negdje pored ceste čeka omiljeni doner. 

Foto: Doner drive | Proslava rođendana

Iako je prošlo tek godinu dana, Doner Drive je pokupio simpatije građana zbog ponude koja sadrži obroke izuzetnog okusa i kvaliteta.

Ovih dana proslavljen je i prvi rođendan Doner drive-a na poseban način. Svi posjetioci koji su se zatekli ispred Doner Drive-a dana 6. jula, od 12 do 14 sati, mogli su uživati u besplatnom doneru, uz pravilo "jedna osoba, jedan doner".

Ova gesta bila je izraz zahvalnosti prema zajednici koja je podržala Doner Drive tokom prve godine poslovanja.

Od otvaranja Doner Drive-a u Srebreniku, mreža se uspješno proširila. Novi objekat otvoren je u Živinicama, kao i benzinska pumpa Nutria.

Uskoro, ljubitelji donera moći će uživati u omiljenom obroku i na novoj lokaciji - Doner Drive na Šićkom, na pravcu Tuzla-Lukavac.

Ova ekspanzija svjedoči o rastućoj popularnosti Doner Drive koncepta, koji kombinuje kvalitet, brzinu usluge i pristupačnost, pružajući posjetiocima uvijek svježe i ukusne obroke.

Proslava prvog rođendana Doner Drive Srebrenik bila je, ne samo prilika za uživanje u besplatnim donerima, već i podsjetnik na zajedničke uspjehe i daljnje planove za budućnost.