Preuzmite Konkurs za zapošljavanje nastavnika u školama TK
Foto: Tuzlanski.ba

Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK objavilo je Konkurs za prijem nastavnika i stručnih saradnika u osnovnim i srednjim škoma TK. Nakon rješavanja tehničkih problema, Konkurs je moguće preuzeti.

Intervju sa kandidatima koji ispunjavaju potrebne uslove, a koji se prijavljuju za prijem u radni odnos na radne pozicije u osnovnim školama, obavit će se centralizovano u prostorijama škola koje će za grad Tuzla i svaku pojedinu općinu sa područja Tuzlanskog kantona odrediti Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK, a spisak istih objaviti najkasnije do 01.08.2016. godine na web stranici: www.monkstk.ba.

Intervju će se obaviti dana 15., 16. i 17. avgusta 2016. godine, u periodu od 8 do 15 sati. Prije provođenja postupka intervjua, s ciljem utvrđivanja identiteta, kandidat je dužan Komisiji za provođenje intervjua predočiti važeću ličnu kartu, potpisati izjavu da je pristupio intervjuu, a pored potpisa upisati broj lične karte. Kandidat koji ne pristupi intervjuu gubi pravo učešća u daljnjoj konkursnoj proceduri i isti neće biti uvršten na listu uspješnih kandidata.

Intervju sa kandidatima koji ispunjavaju potrebne uslove, a koji se prijavljuju za prijem u radni odnos na radne pozicije u srednjim školama, obavit će se dana 15., 16. i 17. avgusta 2016. godine, u periodu od 8 do 15 sati, u prostorijama škole u koju se kandidat prijavljuje.  Konkurs možete preuzeti OVDJE  (Tuzlanski.ba)