Orašnica Tuzla: Konkurs za popunu radnih mjesta
Foto: Tuzlanski.ba

Studio PROGRES d.o.o. podružnica ORAŠNICA objavljuje konkurs za popunu radnih mjesta na mjestu trgovca, konkurs ostaje otvoren do 10. januara, 2017. godine kada ističe rok za prijavu. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani i uključeni u daljnji selekcijski proces.

KONKURS

Za popunu radnih mjesta

Trgovac (ženska osoba) ........ 2 izvršioca

Opis posla:

Prodaja i pripremanje robe u prodajnom objektu, usluživanje kupaca i naplaćivanje prodane robe od kupaca, ispostavljanje propisanih dokumenata vezanih za prodaju robe, uređivanje objekta i odgovornost za čistoću prodajnog mjesta, te stvaranje poticajnog ozračja za kupnju (temperatura, muzika, miris), organizacija potrebnih dokumenata i njihovo kvalitetno ažuriranje i vođenje, preuzimanje robe i postupanje po utvrđenom redu. Razmještaj robe u prodavnici i samostalno rješavanje (neposredno i u okviru ovlaštenja) reklamacija i sugestija kupaca, a ukoliko to nije moguće, obavještavanje direktora. Briga za sigurnost prodajnog mjesta i proučavanje svih materijala primljenih od direktora.

Mjesto rada:

Tuzla

Potrebne kvalifikacije:

Minimalno SSS

Ostale vještine i uslovi

Izražena komunikativnost, iskustvo u trgovini minimalno 2 godine, spremnost na timski rad, kao i izražena motivacija za edukaciju i učenje o zdravoj ishrani.

CV sa fotografijom i motivaciono pismo slati isključivo na e-mail: [email protected]

Napomena: Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani i uključeni u daljnji selekcijski proces!

Rok za prijavu:

10.01.2017. godine

(Marketing | Tuzlanski.ba)