U organizaciji Grada Gračanice i Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Gračanica, 18. i 19. septembra bit će upriličeni Prvi gračanički poslovni susreti - SAPO 2024.

Foto: Udruženje poslodavaca Gračanica

Ovaj događaj usmjeren je na stvaranje novih mogućnosti i predstavljanje poslovnih potencijala, s ciljem umrežavanja s institucijama, kompanijama i ključnim partnerima, radi unaprjeđenja privrednog razvoja.

Glavne teme Poslovnih susreta, uključuju umjetnu inteligenciju, digitalizaciju, mrežnu sigurnost te pristup EU fondovima, ESG kao i mnoge druge. Učesnici će imati priliku čuti stručnjake iz različitih oblasti, učestvovati u diskusijama i ostvariti kontakte koji mogu biti ključ za budući poslovni rast. 

SAPO 2024 nudi jedinstvenu priliku za sve one koji žele biti dio poslovnog razvoja i iskoristiti Gračanicu kao platformu za širenje svojih poslovnih ideja. 

Gračanica, poznata kao "od posla čaršija", još jednom potvrđuje svoj status kao mjesto inovacija i poslovnih prilika, omogućavajući svim učesnicima da u dinamičnom okruženju razmijene ideje, steknu nova znanja i izgrade temelje za buduće uspjehe.