Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vino sa pogrešnim prevodom je postalo hit na društvenim mrežama

Preuzmite sliku

Vino proizvedeno u Kini sa lošim prevodom na etiketi postalo je apsolutni hit zbog svog imena.

Na društvenim mrežama se dijeli fotografija pića sa kineskim nazivom iznad koga piše ni manje ni više nego „Magical Penis Wine“. S takvim imenom naravno da je skrenulo pažnju na sebe raznih entuzijasta za sumanutim proizvodima.

Iako su se mnogi zapitali da li ovo piće zaista postoji, odgovor je ipak potvrdan. Jedino prevod nije baš najtačniji.

Ono što je zanimalo većinu ljudi na mrežama dok su dijelili ovu smiješnu fotografiju je da li od ovog vina polni organ postaje magičan, ili je samo vino magično jer je nastalo od muškog polnog organa.

„Bič božiji vino“

U jednoj od recenzija ovog piča sa portala o vinu kažu: „Magical Penis Vine je kinesko ljekovito vino koje se konzumira za pomoć kod impotencije. Ime na boci se tačnije prevodi kao „Bič božiji vino“ ili „Vino svetog penisa“ ili „Vino Božjeg penisa“.

Ovo pirinčano vino dolazi u različitim varijacijama u zavisnosti od toga odakle ga kupujete i porijekla samog vina. Vino se konzumira da bi se povećala muška vitalnost, iako nijedna klinička studija nije dokazala da djeluje.

Vino je veoma snažno i može djelovati kao afrodizijak ili prirodna vijagra. Pirinčano vino ima ukus desertnog crvenog vina kojem je istekao rok trajanja, što vinu dodaje oštar ukus sirćeta. Dobijate neke note suhe šljive. Ali sve u svemu, vino uopšte nije dobrog ukusa. Preporučili bismo ga samo kao šalu.“ (CityMagazine)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,